Om min arbetssituation, min egen berättelse, foto på mig utanför Vårdcentralen i Nossebro, 22 februari 2015

Lyssna gärna, sprid och hör av er!
 

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Radio. Bokmärk permalänken.

5 svar på Om min arbetssituation, min egen berättelse, foto på mig utanför Vårdcentralen i Nossebro, 22 februari 2015

 1. Rose och Mikael Adeström skriver:

  Hej Anita!
  Det var ett starkt inlägg som verkligen berör.
  Har lyssnat på Din historia om ditt liv, sen Du började jobba och du gjorde det så fint.
  Alla som lyssnar borde bli upprörda för detta är diskriminering anser jag, att tvinga dig återgå till ditt gamla jobb efter så många år. Mycket fint inlägg av dig, du bör självklart få jobba med det de tillåtit dig göra så många år och som du också gör så fint!
  Kram från oss!

 2. Elisabet Jonsson skriver:

  Hej har lyssnat en mycket gripande berättelse mvh Elisabet

 3. Marie skriver:

  Har läst artikeln i NLT fredagen den trettonde februari, skandal de låser denna för betalande, Börje Andersson skrev så fint och Örjan Skatt och SRF Riks ordförande Håkan Thomsson uttalar sig ju. I den andra artikeln menar ju Kristina Andersson inga avtal finns men knappast ditt fel, de har som du själv säger i artikeln hjälpt dig bygga upp, då ska de inte nu riva ner. De föreläsningar du gör ger så mycket nytta bland seende och också glädje. Det är faktiskt ren skandal att dom btyter ner en social glad människa så här. Det måste bli bra igen, Anita!

 4. Ann-Catrine skriver:

  Håller på dig Anita. Det vet du. Skamligt hur de beter sig kring dig. Hoppas verkligen de vaknar till och lyssnar. Det måste bli bra för dig igen. Kram Ann-Catrine

 5. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Norge. skriver:

  En mycket omfattande beskrivning av hela historien, om Din situation! I alla detaljer, så får man följa tidens gång hur Du Anita har fått jobba som läkarsekreterare, och fått förändrat Ditt arbete att istället vara informatör om de synskadades situation! Detta med intressanta, trivsamma och mänskliga arbetsuppgifter, som har gett Dig ett positivt och fint liv på många sätt! Men nu vill man sätta stopp för allt detta! Att sätta Dig i arbete, med osäkra arbetsuppgifter på ett otympligt sätt! Och att det kan medföra långa resor, och olägenheter! Det är upprörande och hjärtlöst!
  Jag och många med mig, önskar verkligen att Du istället får fortsätta med Ditt arbete som hittills! Det är det mest vettiga, i hela den här historien! Vi får tro och hoppas, att det här ordnar upp sig till det bästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *