Insändare från Norge i Alingsås tidning, torsdag 26 februari 2015 om min svåra jobbsituation i Västragötalandsregionen

 

Allmänt

Jag hittade Anita Johanssons fina radioprogram och hemsida, för Radio Syn! Anita Johansson är hemmahörande i Nossebro, och sänder program från närradion i Vara!

Jag är hemmahörande i Norge. Jag har blivit mycket upprörd över att Anita måste avsluta sitt engagemang med att föreläsa, då region tillåtit detta hittills i flera år! Jag vill ge Anita all uppmärksamhet, då hon som ensam blind i Sverige sköter en egen hemsida med till och med bilder inlagda, och jag ger också allt beröm för Radio Syn, och att hon reser ut och föreläser, och på så sätt synliggör hur blinda fixar vardagen!

  • K.A. Ilo Nilsson, Ramnes, Norge

 

 

 

Det här inlägget postades i Press. Bokmärk permalänken.

1 svar på Insändare från Norge i Alingsås tidning, torsdag 26 februari 2015 om min svåra jobbsituation i Västragötalandsregionen

  1. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Norge. skriver:

    Det är upprörande att det får gå till så! Att slå undan benen för Anita, som har varit ute och föreläst om hur vardagen är för de blinda! Många är inte kända med hur det förhåller sig med detta, i verkligheten! Anita har synliggjort det, på ett mycket bra sätt – och nu vill man ta bort den möjligheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *