Sven-Ingvars, Vara Konserthus 2011

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

7 svar på Sven-Ingvars, Vara Konserthus 2011

 1. Linn Carlsson skriver:

  Du kan verkligen deras låtar! Trodde du en gång i tiden att du skulle få intervjua dina idoler? Du har ett sätt som lockar fram trevliga saker från dem som du intervjuar. Information som man kanske inte annars får reda på. Jättekul och intressant!

 2. Anita skriver:

  Jag har träffat Ingvar Karlsson och Sven-Erik Magnusson för flera år sen då jag sommarjobbade på Läckö. Dom är verkligen trevliga och tillmötesgående. Kul sjunga med Sven-Erik var det ju också. Ha en fin dag och Radio syn är ju idag kl 19:-)

 3. Anna-Lena skriver:

  Hej ! Nyss lysnat på din interju med Sven Ingvars orkester. Mycket bra gjort

  sjunger bra gör ni. Du kan det här. Lycka till med alla andra interjuver du gjort.

  AnnaLena

 4. Marie skriver:

  Anita – fin hemsida, härliga glada intervjuer, bra frågor, så fint du sjunger tillsammans med Sven-Erik Magnusson m.fl. Riktigt bra foton också. Era direktsändningar i sommar är underbara. Lycka till med din fina hemsida, fantastiskt du själv verkar lägga in bilder och intervjuer. Kram kram:)

 5. Kristina Johansson skriver:

  Nu har jag lyssnbat på er fina intervju, den är jättebra, Anita. Kram kram!

 6. Rose Adeström skriver:

  Vilken fin intressant intervju, så härligt allt Sven-Erik berättade för dig som de har gjort! Ni sjöng så fint tillsammans, det är en av mina favoritlåtar ni sjöng men de har massor med bra låtar. Bra frågor ställer du också Anita och lyssnar in svaren!

 7. Anna skriver:

  Idag lyssnade jag på din fina intervju och såg fotona.Det är en sorgens dag, såå bra Sven-Erik var/är, 74 år bara, så sorgligt detta är. Gott ha minnena och sångerna och att Du fick intervju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *