Siv Thuresdotter, Qoola Qvinnor, Bokmässan 2011

 

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

3 svar på Siv Thuresdotter, Qoola Qvinnor, Bokmässan 2011

 1. Ann-Catrine skriver:

  Ja ni är verkligen colla båda två, ler! Kram Ann-Catrine

 2. Ann-Catrine skriver:

  Förlåt…skrev fel…menade cooola

 3. Siv Thuresdotter skriver:

  Hej Anita,
  Tack för en jättefin intervju, vad roligt vi hade! Jag är så imponerad av din framfart, så många som du har intervjuat och jag är hedrad att få befinna mig i denna skara. Vilket kanonjobb du gör med din nya sajt, jag tycker du är den absolut Qoolaste av alla!! Hoppas att jag får träffa dig igen på nästa bokmässa, 20012 är Qoola Qvinnor på plats med en stor monter i C-hallen, vi kommer att ha en liten scen också, där vi intervjuar författare i nätverket. Men är det någon vi borde intervjua så är det ju dig!

  kramkram
  Siv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *