Ring p1, jag medverkar mitt samtal med Täppas Fogelberg, torsdag 23 april 2015

Ring p1 jag medverkar.mp3

Det här inlägget postades i Press. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ring p1, jag medverkar mitt samtal med Täppas Fogelberg, torsdag 23 april 2015

  1. Lars Lundén skriver:

    Jag har lyssnat på dig Anita då du medverkade i Ring p1! Jag är övertygad om att allmänheten förstår precis vad du menar!

  2. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

    Du Anita gjorde det allra bästa, i den intervjuen med Täppas Fogelberg! Du fick fram Ditt budskap bra, efter omständigheterna! Täppas var inte helt på Din linje! Han ifrågasatte om detta var så allvarligt! ”Det är ju många andra, som också är drabbade på liknande sätt!”, säger Täppas! Vid några tillfällen, så pratade han i mun på Dig! Det var inte så trevligt om man ska se det från om hur Täppas kommenterade Dina inlägg, tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *