NLT Nya Lidköpings-tidningen, står artikel om mig fredag 13 februari 2015

Anita: ”De river 
hela min tillvaro”
ESSUNGA I 17 år har Anita Johansson, som är helt blind, arbetat som Närhälsans regioninformatör om synskadades situation. Nu vill Närhälsan att Anita avslutar infojobbet och återgår till sin ursprungliga tjänst som läkarsekreterare.

www.nlt.se/nyheter/essunga

 

Artikel handlar om min tråkiga arbetssituation

Västragötalandsregionen vill lägga ner det jag gjort 17 år, radiojournalist, hemsida och föreläsa  (informatör där jag låter personer testa hjälpmedel, berättar om synskadades vardag och undanrödja fördomar.och ev bli läkarsekr som jag inte varit på 17 år. Jag var läkarsekr 19 år men så inför regionen ett journalprogram som icke går arbeta i, närhälsan tillåter då att denna tjänst som föreläsare, sända radio och bygga upp en egen hemsida skapas. Nu har en ny HR-chef bestämt detta ska bort efter 17 år. Arbetsförmedlingen ger stort bidrag så kostnaden är liten för Närhälsan i regionen.

SRF:s riks Ordförande Håkan Thomsson uttalar sig i artikeln i papperstidningen och tycker detta är väldigt dumt.

Artikeln är just nu låst så bara prenumeranter kan se den. Det finns en bild alla kan se, jag står utanför Vårdcentralen i Nossebro med mick i handen, så här är alla vana se Anita, ungefär så står det.

 

”De river hela min tillvaro är rubriken”

 

Då artikeln är låst får man köpa papperstidningen

redaktionen@nlt.se

Det här inlägget postades i Press. Bokmärk permalänken.

1 svar på NLT Nya Lidköpings-tidningen, står artikel om mig fredag 13 februari 2015

  1. Ann-Catrine skriver:

    Jag skrev och bad om ett exemplar. Mycket bra artikel! Och tidningen kom på posten, helt gratis. Löjligt att de låst artikel. Lycka till! Kram Ann-Catrine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *