Lars-Göran Wadén Gävle, Vara Folkhögskola 9 november 2013

 
 
Foton:
1 Jag intervjuar
2 På scenen

 

 

Det här inlägget postades i SRF. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lars-Göran Wadén Gävle, Vara Folkhögskola 9 november 2013

 1. Erik Bondesson skriver:

  Tack för en bra intervju med Lars-Göran Wadén. Har lyssnat på hans novellsamling ”Livet rullar vidare”, tänkvärda texter där och bra åsikter här!
  Det finns mycket som kan göras för funktionshindrade även om mycket har hänt. Tänker t.ex på arbetsmarknaden! Skrämmande att funktionshindrade kan ha sämre lön! Så borde det inte vara. Tänkvärt också att det inte bör vara för många assistenter runt brukaren. Jag har boendestöd och det känns bra att det inte är ”för många” som kommer. Fint program, Anita.

 2. Kate Nilsson skriver:

  I torsdags lyssnade jag på ditt fina Radio Syn, satt som klistrad och lyssnade, så intressant och som mycket som stämmer i samhället och är fel. Du Anita är som skapad för detta, ingen tvekan om detta! Älskar Dina fina program, intervjuer och din fina hemsida!

 3. K.A Ilo Nilsson skriver:

  På Vara Folkhögskola har det nyligen varit ett uppmärksammat tema om de funktionshämmade i samhället. Vid det tillfället fanns olika föreningar med och visade upp sig. Lars-Göran Wadén var med, alla ska ses som en resurs i samhället sa han i Radio Syn. Det är viktigt med kommunikation. Ledsagning diskuterades också, viktigt man ska kunna få en ledsagare och inte behöva planera. Fint program, Anita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *