KateNilsson (en trogen lyssnare), Skara 9 april 2016

Två foton på ossKate-Nilsson-intervju-och-sång.mp3

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

3 svar på KateNilsson (en trogen lyssnare), Skara 9 april 2016

 1. Kate Nilsson n skriver:

  Det var kul att bli intervjuad av dig. Det hade jag inte väntat mig. Så fick man sjunga upp sig. Då jag inte kan träna sjunger jag i kör och går på yoga.

 2. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  En trogen lyssnare, fick komma till tals – Kate Nilsson! Hon hade mycket att berätta, så Du Anita hade bara att i stort sett luta Dig tillbaka….
  En intressant frågeställning som kom fram, var ju detta med Din nuvarande tjänst Anita! Tjänsten är ju fortfarande ifrågasatt av regionen – och det är märkligt att dom inte kan ge sig, med ett positivt besked om att Du kan få fortsätta! Tjänsten är ju uppskattad av dem som får uppleva Din information! Så det är högst märkligt, att detta kan ifrågasättas av arbetsgivaren….

 3. Kate Nilsson skriver:

  Så kul att få lyssna om denna intervju. Mycket har ju förändrats sen dess. Har bytt avdelning igen. Idag håller jag på mycket med aktiviteter med de boende. Långpromenader har jag fortfarande svårt för. Med tanke på min artros i knäet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *