Jordgubbens dag, Ingrid Malmevik, 30 juni 2012

Ingrid Malmevik intervju.mp3Ingrid Malmevik, Minerva Vara och jag.
Jag och Lennart Williamsson träffar Miss Jordgubbe (Ester Forslid).

 

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

8 svar på Jordgubbens dag, Ingrid Malmevik, 30 juni 2012

 1. Ingrid Malmevik skriver:

  Tack för att du intervjuade mej! Lite nervöst först eftersom det var direktsändning, men du är ju en så bra intervjuare Anita så det fixade ju sej så bra. Vi var ju ett jättebra radio-team! Fick positiv respons av Minervas Personal också, härligt.
  Man vill ju det ska bli bra vad det än gäller.

 2. Anna-Lena Hagberg skriver:

  Jättefina bilder från Jordgubbens dag. Dina intervjuer är också mycket intressanta.
  Kram Anna-Lena i Mölndal

 3. Marinette Bohman skriver:

  Lyssnade, det var ett jättebra program!

 4. ingrid malmevik skriver:

  Vad gulligt av dej att kunna lägga ut intervjun, när jag nu inte hade sändning där jag var, när reprisen gick. Det låter ju riktigt bra! Även om man inte tror att man låter så själv. Ljudet var ju kanon också, fast jag vet att vi förflyttade oss under tiden i folkmassorna. jag är nästan lite full i skratt vid något tillfälle. Toppen! Mina föräldrar rörda över dess innehåll o att det blev så bra. min man tog åt sej lite, så jag hoppas det blir någon dans snart. Minerva fick jättebra reklam. Tack Anita!

 5. ingrid malmevik skriver:

  DU gjorde verkligen intervjun bra. Omväxlande o intressant.

 6. Kate Nilsson skriver:

  Hörde på Jordgubbens dag, ditt program var jättebra!
  Kram från Kate i Ängelholm.

 7. Monica Hammarén skriver:

  Nu har jag lyssnat på intervjun! Eloge till er båda, kul att höra på er! Ha en fortsatt bra sommar! Kram

 8. Lisbeth Kihlberg skriver:

  Bra Anita, du har också med dej bra programledarkolleger då du sänder på sommaren. Fin intervju och bilder också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *