Jordgubbens Dag 29 juni 2013: Jag och Lennart Williamsson utanför ”sändandebilen” (direktsändning, Radio Vara)

 
 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

9 svar på Jordgubbens Dag 29 juni 2013: Jag och Lennart Williamsson utanför ”sändandebilen” (direktsändning, Radio Vara)

 1. Kate Nilsson skriver:

  Trevligt! Har lyssnat på Er, programmet var bra som alltid när ni sänder! Anita, du kan ju det här, älskar dina program. Kram från skåne.

 2. Marie skriver:

  Anita – Trevligt lyssna till Er även i år. Fantastiskt Du lyckades träffa Martin Rolinski igen!
  Du borde intervjuat politikerna, då hade man fått en funktionshinderprägel på det. Fm var flamsigt och gapigt, som det brukar, dålig intervju om teatern, en moderat intervjuar en moderat, hur kan sånt få ske? Ni bör samarbeta och välja vad Ni ska göra.
  Det mest upprörande var då Du berättar att föreningarna har en gemensam direktsändning, du har fått JA att intervjua de som ska spela jazz men Radio Vara säger nej. Du tillhör väl Radio Vara. Ska seende bjuda på fika och synas, skandal, avgå styrelsen. Klarar inte av orättvisor och önskar jag praktiskt kunnat göra något, varmt lycka till Anita och din kollega här kanske kan hjälpa dig som tack att du valt honom som ”sommarkollega”.

 3. Rose Adeström skriver:

  Det är dålig stil du inte ens får intervjua fem min på torsdag i föreningarnas direktsändning när dom som ska spela vill det, fy så dålig stil. Bra du nämnde det i Er direktsändning. Någon måste hjälpa dig ändra på detta. Kul lyssna på Er, fm var skräp som alltid.

 4. Anna skriver:

  Anita Jag blir arg och besviken då du berättar i er fina direktsändning att du inte får intervjua Neworleans Jazz Cats fem minuter, detta bör han du sänder med protestera högljutt över och ni bör skaffa en namnlista på nätet. Jag kan knappt skriva, det är psykisk mobbning och dom ger sig väl inte förrän du är väck. Ser på hemsidan också, du som varit sekr i så många år, vad händer. Du och din kollega gör fina program så hoppas han läser här och hjälper dig, skam för dom tysta. Önskar jag kunnat göra något. Din sida älskar jag. Sommarhälsningar till dig och din fina radiokollega.

 5. Eva Andersson skriver:

  För j hur det får gå till. Synskadade har väl också rätt få använda sina gåvor och vara med i gemensamma direktsändningar. Om styrelsen tar sånna beslut ska dom nog avgå. Om det vore en av dom som inte fick vara med. Ni är så duktiga du och den du har med dig, det är ju Era sändningar man ser fram mot varje sommar. Det andra på fm ger 0.

 6. Git Swärd skriver:

  En jättefin direktsändning gjorde du och Din kollega även i år. Jag lyssnade på Er första gången förra året, ni är jättebra. Kram!

 7. Lisbeth Kihlberg skriver:

  Lyssnade!! Instämmer också i allt här.

 8. Ann-Catrine skriver:

  Stå på dig Anita. Du är så duktig. Hoppas även radion inser hur värdefull du är. Toppen intervjuer du gör!
  Kram Ann-Catrine

 9. Rose och Mikael Adeström skriver:

  Anita Din hemsida är så fin, du gör ingenting för gäves, vi och många älskar dina spontan och välplanerade intervjuer, det är alltid så trevligt gå in här, vi är många som bara älskar det Du gör så keep on.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *