Jim Thuresson (föreläsare, coach M.m) Biografen Stjärnan Nossebro 3 mars 2016

Foto på Jim och jag (intervju)
Foto på Lars Lundén och jagJim-Thuresson-intervju.mp3

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jim Thuresson (föreläsare, coach M.m) Biografen Stjärnan Nossebro 3 mars 2016

  1. Ingela Allansson skriver:

    Vad roligt att få lyssna på din intervju med Jim Thuresson! Jim planterade för många år sedan ett frö i mitt inre som jag vårdat med stor respekt sedan dess. Normalt har man glömt bort vad föreläsaren sa dagen efter men Jims föreläsning levererade tankar som gav förändring.
    Min son var under en tid ungdomsledare (ca 12-13 år gammal) för pingis. Ungdomsledarna fick vid ett tillfälle lyssna på Jim då han pratade om ledarskap och min son kom hem ”fullärd” ;-). Hans kommentar: – Mamma, det här var det bästa jag någonsin hört! Han var ju skitbra!
    Varmt Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *