Kjell Peder Johanson och Anton Bennebrant i p4 Norrbotten, Sveriges Radio (”p4 morgon” ringer mig i direktsändning, 30 december 2014

Anita Kjell Peder Anton.mp3

Det här inlägget postades i Press. Bokmärk permalänken.

12 svar på Kjell Peder Johanson och Anton Bennebrant i p4 Norrbotten, Sveriges Radio (”p4 morgon” ringer mig i direktsändning, 30 december 2014

 1. Kate Nilsson skriver:

  Anita vilket fint inslag med glädje och bra information för seende, vilken fin radioröst du har, så kul att dom ringde dig i direktsändning!

 2. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Toppen bra intervju! Du är så bra Anita! Kram Anki .

 3. Christel Magdeburg skriver:

  Jag tycker detta var en mycket intressant intervju med ett mycket bra budskap som du fick fram, kul du var med i radion helt spontant också, heja Anita! :)

 4. Rose Adeström skriver:

  Härlig interjuv, och så glad jag blev att höra din glädje i denna interjuv, och du gör en sådan fin beskrivning av, att vara synskadad, och dem små sakerna, som skulle vara till stor hjälp, och mycket nöje för den som inget ser. Man behöver bara några ord, så känner vi oss också med i vad man ser på ett kort t ex. Glädjen du sprider, och kunskapen du ger andra är värd så mycket. Jag hoppas detta år också ska bli ett år med massor av fina interjuver, och glädje från dig anita. God fortsättning, och tack för det fina år som gått 2014.

 5. Eva Andersson skriver:

  Så roligt Anita att du var med i direktsändning!

 6. Kristin Ekman skriver:

  Det var fantastiskt roligt att du Anita fått vara med i direktsändning i Radio Norrbotten. Det är intressant det du talar om, bildbeskrivningar och lets dance förstår jag ju kanske ger mer om man ser lite i alla fall än annars.
  Jag har ju hört Kjell Peder i Karlavagnen också och kul att du har medverkat i det programmet också flera gånger. Ha en bra dag!

 7. Elisabeth Södergård skriver:

  Oj Anita, inte dåligt få vara med i direktsändning i radion uppe i Norrbotten, bra gjort!
  Vilket fint samspel ni har, ni får börja sända tillsammans!

 8. Anna-Lena Hagberg skriver:

  Nu har jag varit in på din sida och lyssnat på dig Anita, Kjell Peder och Anton.
  Du berättar så fint om ditt arbete, Anita, du kan det här!
  En behaglig intervju att lyssna på, så intressant. Tänk att du Anita fick vara med i radion i norrbotten, så bra och fint!

 9. Marie skriver:

  Så fin intervju, Anita, så fantastiskt bra ni är och vilket budskap. Att du är med i radion uppe i Norrbotten är så enormt bra.
  Grattis Anita till ditt Radio Syn program som fyller tjugo år! Lycka till!

 10. Marcus Larsson skriver:

  Den var riktigt bra och trevliga gubbar där uppe i norrland som ringde dig

 11. Karl-Axel Herbert Ilo Nilsson skriver:

  Anita så fint, det är så fantastiskt att du fått medverka i radion i Norrbotten, det var verkligen fina programledare som ringde dig och du framförde allt så bra, Anita.
  Grattis också från mig i Ramnes Vestfold i Norge till Radio Syn som fyller tjugo år i år, mycket fina inslag och en fin sida har du Anita och radioprogrammen på torsdagar kl 19 ser jag alltid fram emot!

 12. Lars Lundén skriver:

  En mycket fin och intressant intervju med fint innehåll om bilder och bildbeskrivningar för synskadade, så fint Anita!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *