I Juletid, Vara Konserthus 9 december 2013

 
Foton:
Två foton på mig och Magnus Johansson
Ett foto på mig och Marcos Ubeda
Ett foto på mig och Uno Svenningsson
Ett foto på Marcos Ubeda, Magnus Johansson, Jag och Uno Svenningsson

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

2 svar på I Juletid, Vara Konserthus 9 december 2013

  1. Rose o Micke skriver:

    Hej vilken underbar interjuv med Uno o alla o tusen tack för er julhälsning, o mina tårar rinner o jag känner att åter igen har anita gjort det som förgyller, o jag är djupt rörd av den fina överraskningen. tusen tack, o jag ska njuta varje ögonblick på konserten kram i mängd, o god jul Anita o alla andra. Er sång tillsammans var också så underbar.

  2. Kate Nilsson skriver:

    En kul och intressant intervju. Jag blev rörd till tårar av er fina julsång och julhälsningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *