Helen Sjöholm, Vara Konserthus 4 oktober 2013

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

8 svar på Helen Sjöholm, Vara Konserthus 4 oktober 2013

 1. Anna-Lena skriver:

  Fina bilder på dig Anita tillsammans med Helen Sjöholm. A-L

 2. Laila Niemi skriver:

  Jättefina foton på dig och Helen Sjöholm och bra intervju.

 3. Anna-Lena skriver:

  Fina bilder på dig och Helen Sjöholm. Roligt höra interjuvn med Helen S. A-L

 4. Rose skriver:

  Oj anita så trevlig interjuv med Helene o så mycket hon har gjort som man aldrig vetat, men du är banne mig expert på detta o måtte du aldrig lägga av.
  Jag älskar hennes röst, o jag gillar fortfarande (Du är min man), o tackar dig igen för några minuters paus i min sorg, o jag kände att jag kunde lyssna o det är ett högt betyg när Billy avled igår, o tack för att du förgyllde min stund nyss kram i mängd.

 5. Kate Nilsson skriver:

  Jättefin intervju. Och så mycket man inte visste. Jag gillar verkligen Helene Sjöholm.

 6. Lisbeth Kihlberg skriver:

  En lika fin intervju som vanligt av dej, Anita! Så intressant att höra er!

 7. Ann-Catrine skriver:

  Du är så duktig med dina intervjuer. Kram Ann-Catrine

 8. Eva skriver:

  Anita – Vilken fin intervju du har gjort, fint ljud i telefonen. Fina foton Din hemsida är ett guldkorn i vardagen liksom dina radioprogram, önskar du fick mycket uppmärksamhet för tänk om folk visste, du är ett profs, Anita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *