Här står jag med mick i handen utanför Vårdcentralen Nossebro, lyssna på då jag berättar om min arbetssituation

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

2 svar på Här står jag med mick i handen utanför Vårdcentralen Nossebro, lyssna på då jag berättar om min arbetssituation

  1. Kate Nilsson skriver:

    Bra att du tar upp det här. Det finns allt för mycket fördomar i vårt samhälle. Håller tummar och tår för dig min vän.

  2. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

    Du Anita har belyst hela Din situation, på ett mycket bra sätt! Tydligt, och i en bra omfattning! Han Lars Lundén, sa en hel del kloka ord i tillägg! Det var fint att fått höra Din fina sång som avslutning, Anita! ”Räck mig din hand…”! Och det behöver vi någon gång – räcka varandras händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *