Gunilla Poppe och Thomas Poppe (mor och son) Nossebro 19 september 2023

Ett fint samtal. Gunilla varit gift med Nils Poppe. Hon och sonen Thomas åker runt, berättar och Thomas sjunger till gitarr sånger från sin CD. Tre foton på oss

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

6 svar på Gunilla Poppe och Thomas Poppe (mor och son) Nossebro 19 september 2023

 1. Kate Nilsson skriver:

  Vilken fantastisk intervju. Kan inte tro att hon är så gammal. Hon var gift med en fantastisk människa. Har ju sett henne och barnen live mer än en gång. FFredriksdalsteatern älskar jag. Min barndomsteater.

 2. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Härlig intervju. Spännande att lyssna till. Du har så bra frågor. Kul att höra vad de gör.
  Kram Anki

 3. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Väldigt fina foton på er också. Kram Anki

 4. LarsLundén skriver:

  Hej Anita!
  Mycket bra intervju! Du fick mycket beröm för att Du var påläst vilket ger dig en bra profil som intervjuare! Bra musik också som passade bra till intervjun (med Thomas Poppe) Fina foton på er! Bra jobbat!

 5. Eva skriver:

  Nuhar jag hört på intervjun om Gunilla och Nils Poppe. Den var intressant att lyssna på, och så påläst Du är. Gunilla berömde dig flera gånger, så roligt för dig! Tänk att vara 86 år och fortfarande spela teater. Önskar dig en trevlig helg!

 6. Karl-Axel Ilo Nilsson, Ramnes Norge skriver:

  En mycket intressant intervju med Gunilla Poppe och sonen Thomas Poppe. Fint berättat om familjen Poppe. Nils Poppe vet jag så väl vem det var. Jag har också sett honom i en pjäs på Malmö Stadsteater! Fina foton på er och fina sånger med Thomas Poppe som Du spelade i ditt fina Radio Syn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *