Erica Sjöström Drifters, Vara Konserthus 29 april 2014

 
 
 
Foton:
1 Erica skriver i min Autografbok
2 Vi (Drifters CD ligger på bordet)
3 Jag visar min CD med punktskriftsmärkning
4 Jag intervjuar
5 Vi (Erica tar kort för Instagram)

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

2 svar på Erica Sjöström Drifters, Vara Konserthus 29 april 2014

  1. Oj vilken glad interjuvv med Drifters sångerska från Tierp som ligger 5 mil från mig, så kändes extra trevligt. Roligt ni sjöng en låt också, o jag gillar verkligen detta dansband, för dem spelar bra, o har alltid haft o har bra sångerskor. Åter igen en proffsig o glad interjuv av dig vännen kram o tack. Fina foton!

  2. Kate Nilsson skriver:

    Vilken härlig intervju med med Erica. Du är verkligen både kunnig och påläst. Och så fint ni sjöng tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *