Åsa Fång och Christopher Wollter, Nossebro 23 mars 2014

 
 
Foton:
1 Jag, Åsa Fång och Christopher Wollter (han skriver i autografboken)
2 Jag intervjuar Christopher Wollter
3 Jag intervjuar Åsa Fång

 

 

 

Det här inlägget postades i Radio. Bokmärk permalänken.

1 svar på Åsa Fång och Christopher Wollter, Nossebro 23 mars 2014

  1. Rune Niklasson skriver:

    Ännu en intressant intervju. Åsa var i Essunga för ett antal år sedan. Då var hon inte så känd och jag var inte där då. Däremot hörde jag henne i Vara med enbart Piaf + duktiga musiker. Tänk vad enkla och trevliga och duktiga artister vi får till vår kommun och tack för att du är med och marknadsför oss. Nu laddar och förbereder vi för kommande föreställningar. Mvh Rune Niklasson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *