Ariton Webbradio, program med mig Anita Johansson 20 oktober 2013

Det här inlägget postades i Press. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ariton Webbradio, program med mig Anita Johansson 20 oktober 2013

 1. Kate Nilsson skriver:

  Mycket intressant program. Det var ju nästan hela din livshistoria. Bra program. Håller med angående fb

 2. Rose Adeström skriver:

  Anita Vilket fint program, jag lyssnade varje minut och jag grät då du sjöng såå fint och jag tänkte på min sorg. Vilket fint liv du har och skulle kunna ha. Din röst var också så lugn och ljudet så fint och detta program gav så mycket. Bra jobbat! Kram.

 3. Sven Aivert skriver:

  Det var ett mycket bra program om tillgängligheten i fb och andra webbsidor. Rekommenderar Er lyssna på detta program.

 4. Helene Ljungberg skriver:

  Hej Anita!
  Sitter nu och lyssnar på ditt program på Aritonförlag. Det var mycket intressant du hade att berätta. Bra jobbat. Lycka till i fortsättningen! Kramis!

 5. Laila Niemi skriver:

  Hej! Ett verkligen bra program och det där med fb var bra tycker jag. Ska tänka på det när jag lägger ut bilder och länkar att jag skriver lite vad det handlar om. Hoppas alla tänker på det. Kul höra om ditt liv och allt du håller på med. Kram!

 6. Lena Heikkinen skriver:

  Har nu lyssnat på Din inspelning, den var ju kanonbra! Sjunger bra gör Du också! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *