Gästbok

Hej!

Skriv gärna en  hälsning i min gästbok när Du t.ex har lyssnat på mina Radio syn m.m.  Kul att just Du tittar in på min sida!

Läs äldre inlägg här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. K.A. Ilo Nilsson. I Ramnes i Tønsberg kommune, Vestfold og Telemark fylke, i Norge. skriver:

  En fin och härlig sommar, tillönskas alla lyssnare i Radio Syn!

  // Ilo Nilsson
  Ramnes, Norge

 2. Johanna Flink skriver:

  Så roligt att få vara med i radio syn. Ett stort tack för ditt besök här på gården. Riktigt roligt att du uppmärksammar oss i radio.

 3. Anna Gustafsson skriver:

  Tack fina Anita!
  Tack för att du kom och intervjua mig här på Annas aktivitetCenter i Nossebro.
  Jätte kul och intressant och en fantastisk upplevelse att bli intervjuad av dig och att få berätta om min verksamhet.
  Ser fram emot att höra reportaget och du är varmt välkommen tillbaka!

  Anna GustaFsson från Annas Aktivitets Center Nossebro.

 4. Moa Carlsson skriver:

  Hej!
  Jag intervjuade dig och du mig, tänk vilken effektivitet! Tack för en trevlig stund med intressanta samtal i solen i din trädgård. Det ska bli spännande att höra inslaget.
  Allt gott!
  Moa Carlsson, reporter på Knallebladet

 5. Kicki Granholm skriver:

  Tack Anita för en mycket stimulerande stund. Du är väldigt duktig, rolig och social. Jag har haft en härlig och minnesvärd stund. Hoppas vi kommer att ses många gånger.
  Tack tack
  Stor kram
  Kicki

 6. Annetthe olsson skriver:

  Jättekul att bli intervjuad av dig Anita i radiosyn o att du kom hem till mig och hälsade på. Kram Annetthe.

 7. Therese Johansson skriver:

  Tack för en jättetrevlig intervju i radiosyn idag! Så roligt att du ringde så vi fick denna pratstunden tillsammans! Lyssnar på dit program med jämna mellanrum och tycker att du gör det riktigt bra. Var allt lite nervös inför intervjun men du fick mig att känna mig bekväm och avslappnad. Ska bli väldigt spännande att höra hur det blev.
  Allt gott hälsningar Therese Johansson församlingsassistent i Essunga pastorat

 8. Maria Radivoi skriver:

  Tack för en trevlig intervju idag med dig och Radio Syn! Det blev verkligen ett axpplock av vissa saker som jag gjort i livet, bl a mitt nuvarande jobb som arbetsmarknadssekreterare i Essunga kommun.
  Bilderna på oss två på din Facebooksida blev ju också himla bra, det syns hur kul vi har det under pratstunden. Och det finns så mycket mer intressant och viktigt att prata om så det här får vi göra fler avsnitt av :)
  Jag önskar dig och Radio Syn ett Gott Nytt 2021!
  Maria Radivoi,
  Nossebro

 9. Håkan Fransson skriver:

  Hej!
  Idag har jag blivit intervjuad av Anita på Radiosyn, om mitt arbete som drogförebyggare. Lycka till med radiokanalen och hemsidan och föreningen och allt annat.
  Allt gott önskar
  Håkan Fransson, Källö-Knippla (Öckerö

 10. Kristian Hjorth skriver:

  Bättre sent än aldrig! Tack Anita för att du ville höra mig berätta om min bok som även du har läst ”Att inte dö”. Jag önskar dig lycka till att få boken inläst och också i din kamp för din rätt att få fortsätta med det du gör.

 11. Sofia Palcic skriver:

  Tack för intervjun som jag fick medverka på idag i samband med att jag hade bjudit in dig att få tycka till om tillgängligheten i Essunga kommuns nya reception och samtalsrum. Ser fram emot att få höra hur det blev !
  Sofia Palcic
  Enhetschef – enheten för arbete och sysselsättning
  Essunga kommun

 12. Kate Nilsson skriver:

  Jag kan höra på ett radio syn program både två och tre gånger. Älskar det. Mycket intressanta reportage. Brukar säga att det är medicin för själen.

 13. Tore Larsson skriver:

  Hej.
  Nu är vi på väg mot ljusare tider, en härlig känsla man får.

 14. Nettan Larsson skriver:

  Hej Anita
  Så kul att träffa dig eftersom vi lekte tillsammans för några år sedan
  Härlig intervju med mycket glädje och skratt hoppas på gott samarbete med din förening.
  Hälsningar
  Nettan Larsson
  Kultur och fritidschef
  Essunga kommun

 15. Linus Edlundh skriver:

  Tack för en fin och härlig intervjustund Anita!
  Avslappnat och trevligt.
  Ska bli så spännande att lyssna på avsnittet sedan!

  Kram!

 16. Margareta Fridén Klang skriver:

  Så jättetrevligt att få besök av dig Anita inne i min verkstad och galleri. Vi har pratat om Nossebrospelet och lite allt möjligt smått och gott. Du har verkligen världens bästa radioröst Anita. Det va verkligen kul att få bli intervjuad- all stress och spänning bara försvann när du började inspelningen tack vare ditt proffsiga upplägg och trevliga lugna radioröst
  Du är alltid välkommen tillbaka.
  Kram från mig
  Margareta Fridén Klang

 17. Laila Nilsson skriver:

  Hej Anita! Jag lyssnar ofta och gärna på dina intervjuer, Anita och tycker de är väldigt trevliga att lyssna på. Du har en klar och fin radioröst och du ställer alltid de rätta frågorna som ger bra svar, utan för mycket krångligheter. Du har många bra förmågor du borde få användning för. Du är intresserad av samhällsfrågor och är väldigt social av dig!
  Dessutom har du en vacker sångröst, jag har köpt en CD av dig med fina sånger att lyssna på.
  Vi har utvecklat en fin vänskap och du är en sann vän som förstår andras svårigheter i livet. Den vänskapen ska vi vårda! Hoppas din fortsatta sommar ska bli fin, det är du värd min fina vän! Kram <3

 18. Lisbeth Mårtensson skriver:

  Hej Anita! Kul att ha hittat in på din hemsida, mycket att se, läsa och lyssna på! Vilket jobb du har gjort, fantastiskt! Ha det så gott!

 19. Ann-Marie Sköld skriver:

  Anita är den mest duktiga journalist och radiopratare jag hört på Radio. Lugnt och säkert pratar hon. Har en värme i rösten som få. Är också otroligt imponerad av hennes stora engagemang och drivkraft i hennes yrke. Jag tycker verkligen att Anita skall få en anställning med med en lön. Det är på tiden!!! ❤️

 20. Jenny Karlsson skriver:

  Hej Anita! Skickar en hälsning från Peking, där våren börjar komma och utbrottet av Corona-viruset verkar ha lugnat sig. Det blir mycket tid hemma och jag fördriver tiden med att baka, läsa, lösa korsord och försöka att få sonen att göra sitt skolarbete, då alla skolor är stängda och han jobbar hemifrån. Ganska trivsam tillvaro kan tyckas, men efter dryga månaden blir man lite less på att inte kunna göra så mycket mer. Hoppas att allt är bra med dig och att solen och våren även har letat sig till Sverige. Många hälsningar från Jenny

 21. Hannah Pettersson skriver:

  Hej Anita!

  Vi på fritidledarutbildningen på Vara folkhögskola hade äran att få besök av dig idag där du berättade om din synskada, hur vardagen kan se ut för en synskadad, vad det finns för olika hjälpmedel, resurser, utvecklingsområden i samhället och mycket mer. Mycket intressant! Det var också väldigt härligt att du kunde dela med dig av olika historier med lite humor och skratt, även ifall det är ett tungt ämne.
  Fortsätt med att föreläsa! Det är viktigt för alla att få kunskap om detta ämnet!
  Med vänliga hälsningar FL1 och Mia på Vara folkhögskola.

 22. Bo Frid skriver:

  Hej Anita!
  Tack för det fina samtalet vi hade inför konserten, Från Pärleport till Rock´n roll, på trettondagsafton. Du/ni gör ett viktigt arbete med bl a Radio Syn. Kul att Jessica Andersson och jag fick vara med i ditt program.
  Bästa hälsningar
  Bo Frid

 23. Angelica Ljungkvist skriver:

  Anita har besökt oss på Nils Ericssons gymnasiet klass NVO18 idag och berättat för oss hur det är att leva med en synskada. Vi har fått mycket ny lärdom och fått ställa frågor. Jättekul besök!

 24. Lasse (Nävekvarn) Andersson skriver:

  Det var en stor välsignelse att få träffa dig, Anita.
  Och vilken fantastisk förmån att få bli intervjuad i ditt radioprogram.
  Hoppas vi ses igen.

  Blessings!

 25. Mikael Ahlberg skriver:

  Hej! Mikael Ahlberg här! Jag spelar Evald Eriksson Blom i Stulen Kärlek som spelas här i Vara denna helg! Tack för en trevlig intervju och mycke nöje!

  https://showtic.se/forestallningar/stulen-karlek/biljetter/

 26. Anita Ingvarsdotter skriver:

  Tack Anita för ett jättefint samtal för Radio Syn. Önskar dig allt gott!

 27. Anna-Lena Hemström Bengt ”Mulle” Holmqvist skriver:

  Tack, Anita för en rolig och påläst intervju inför vår föreställning ”Som Ett Jävla Solsken” här i Nossebro.
  Anita, du kommer att titta på oss idag. Det blir spännande att höra vad du tycker!
  Allt gott med Radio Syn!
  Anna-Lena Hemström & Bengt ” Mulle” Holmqvist

 28. Ann-marie Fast skriver:

  Jättekul att bli intervjuad i radio syn av dig, Anita!

  Tack också för att vi i Herrljunga Dragspelsklubb fick komma till föreningen den 10 oktober och underhålla er i Grästorp!

  Mvh

  Ann-Marie Fast
  Herrljunga Dragspelsklubb

 29. Peter skriver:

  Hej Anita
  Som alltid lika trevligt och kul att träffa på dig och Radio syn. Nu senast inför syntolkningen av Happy Ending på Vara Konserthus. Ser fram mot att få höra din intervju med ensemblen och regissören.
  Vi syns när vi hörs
  /PeterL, Syntolkning Nu

 30. Kim Sulocki skriver:

  Hej Anita, tack för en trevlig och rolig intervju här på Vara Konserthus! Hoppas du får trevligt på föreställningen önskar Ola, Kim, Hedvig och Staffan!

 31. Ragnar A. Söderling skriver:

  Tack för ett trevligt samtal under bokmässan kring min debutroman “Flickebarnet Signe”. Önskar dig all framgång med Radio Syn.
  Ragnar A. Söderling

 32. Ragnar A. Söderling skriver:

  Hej jag blev intervjuad av Anita under bokmässan då hon ville veta varför jag skrivit min debutroman “Flickebarnet Signe”. Det var trevligt att vi hittade varandra. Lycka till i fortsättningen med Radio Syn.
  Ragnar A, Söderling

 33. Lasse Övling skriver:

  Hej
  Jag heter Lasse Övling, är radiopsykolog på P1 och nu också P3. Jag blev intervjuad av Anita Johansson på Göteborgs bokmässa. Tack Anita för ett kul samtal! Jag nämner också under samtalet en podcast som heter Lasses o Margaretas Psykologbyrå där vi varje vecka samtalar med en gäst om livet och sånt…. Går att hitta under Psykologbyra där poddar finns.
  Vilket engagemang du ger Anita med Radio Syn! Är imponerad!
  Lycka till i fortsättningen.
  Lasse Övling

 34. Louise Edqvist Lendefors skriver:

  Tack Anita för att du kom till LaSSe Brukarstödcenter och intervjuade oss.
  Hälsningar
  Louise Edqvist Lendefors
  Albin Karlsson
  Stina Wernersson

 35. Daniel Oskarsson skriver:

  Hej Anita. Trevligt att träffa dig igen efter 16 år. Ha det bra på bokmässan :)

 36. Wäner skriver:

  Hejhej!

  Tack ska du ha Anita för en bra intervju.

  Hälsningar
  Killarna i Wäner

  Gabriel Kedén
  Christian Kedén Henriksen
  Albert Lundgren
  Hugo Flensén
  Joakim Lavén

 37. Malin Karlsson skriver:

  Hej Anita! Det är Malin, Alexanders flickvän som skriver. Jag har lyssnat på dina intervjuer här på hemsidan och jag tycker att dem är väldigt bra. Jag tycker att du har en härlig, pigg och glad röst som jag som lyssnare blir glad av. Jag tycker att du intervjuar på ett roligt, professionellt men samtidigt på ett personligt sätt. Jag tycker att du verkar vara en oerhört driven person som inspirerar andra människor genom att göra det du älskar. Sådanna människor som dig beundrar mig. Jag tycker att du verkar vara stark, kämpar för det du tror på och vill göra vårt samhälle till ett bättre och mer upplyst samhälle. Enligt mig var din tjänst oerhört viktig och jag kan inte förstå varför inte din kunskap och din drivkraft tas tillvara på. Det är sådanna människor som dig som behövs i vårt samhälle. Jag är nyfiken på att veta mer om synskada och dess hjälpmedel men ännu mer intresserad är jag på att lära känna dig som människa. Utan att känna dig eller ens träffat dig känner jag genom att höra din röst hur fantastisk och varm som person som du verkar att vara. Jag förstår varifrån din son har fått sin fina personlighet. Du och din familj verkar vara trevliga och jag ser framemot att få träffa er. Jag vill gärna höra flera utav dina program tillsammans med dig. Jag spelar gärna upp lite utav det jag gjort på radio för dig om du vill. MVH Malin (Jag skickar detta meddelande då jag inte vet om mitt förra kom fram).

 38. Malin Karlsson skriver:

  Hej Anita! Det är Malin, Alexanders flickvän som skriver. Jag tycker att du gör väldigt fina intervjuer. Jag tycker att du har en härlig, pigg och glad röst som jag blir glad av att lyssna på. Det märks på dig att du älskar det du gör och du intervjuer på ett roligt och professionellt men ändå personligt sätt. Jag tycker att du verkar vara en otroligt driven människa och sådanna människor som dig beundrar mig. Jag inspireras av dig. Det är så häftigt med människor som gör det de brinner för och tror på och vill förändra samhället till det bättre. Lära och inspirera andra. Jag är genuint intresserad av att lära mig mer om synskada och dess hjälpmedel men mer nyfiken på att möta dig som person och lära känna dig. För du verkar vara fantastisk. Utan att känna eller ens ha träffat dig får jag en väldigt bra bild av dig genom att höra din röst och se hur fint alla andra skrivit om dig i din gästbok. Om du frågar mig förstår jag inte alls varför din mycket betydelsefulla tjänst inte får vara kvar. Det är sådanna människor som dig som vi ska ta vara på i vårt samhälle. Mer lärdom och inspiration behövs och kan inte bli för mycket av. Jag vill också säga att jag förstår varför din son har så fint sätt. Det verkar komma ifrån dig och hela er familj verkar vara väldigt trevliga! Jag ser framemot att få träffa dig och hela er familj. Jag hör gärna fler av dina intervjuer tillsammans med dig och spelar upp lite ifrån det jag gjort på radio om du vill höra det. MVH Malin ?

 39. Marita Viström skriver:

  Hej Anita.
  Tack för din intervju med oss Herr och fru hackspett, http://www.herrochfruhackspett.se i Badhusparken Vara där vi uppträdde den 27/6
  Vi ser fram emot att lyssna på detta ?
  Du var pigg och glad och det var kul att träffa dig.
  Vi önskar dig lycka till med din hemsida och radiointervjuer ?

 40. Annelie Lidén skriver:

  Tack, Anita, för vårt fina möte i samband med intervjun i Svenska kyrkans lokaler i Nossebro(Essunga pastorat).
  diakoniassistent Annelie Lidén

 41. Kate Nilsson skriver:

  Hejsan.
  Jag är ett stort fan av dina program. Jag brukar lyssna på ditt program i efterhand. Det är som en lisa för själen att få höra dina intressanta program. Fortsätt kämpa min vän. Ge inte upp. Älskar dina program.

 42. Ellinor Granath skriver:

  Hej Anita!

  Va roligt att få se ditt fantastiska arbete. Du är verkligen duktig och en inspiration. Fortsätt med ditt imponerade jobb. Du är grym!

  Kram från Ellinor

 43. AnnMarie Sköld skriver:

  Du är en mkt duktig radiojournalist, Anita! Din röst fängslar, så man vill lyssna mer. Bra jobbat och fortsätt med detta som du brinner för. Önskar dig allt gott!

 44. Mattias Olsson skriver:

  Hej! För en tid sedan blev jag intervjuad av Anita och Radio syn. Trevlig intervju. Kul att att för en gångs skull inte vara den som ställer frågorna!
  Hälsningar Mattias Olsson
  NLT, Nya lidköpings-tidningen

 45. Kate Nilsson skriver:

  Nu har jag lyssnat på radio syn. Tyckte jättemycket om det. Ville som vanligt inte att det skulle ta slut. De där politikerna får gärna lyssna på dina intressanta program. Älskar radio syn.

 46. K.A. Ilo Nilsson. Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  Jag vill önska alla en fin, trevlig och Glad Påsk!

 47. Åsa Kadowaki skriver:

  Hej Anita!
  Det gladde mig att du kom och lyssnade på min föreläsning “Håller vi på att göra livet till en sjukdom”, på bio Stjärnan i Nossebro. Roligt att bli intervjuad också :)
  Hoppas att din insats kan bidra till ökad folkhälsa!
  Bästa hälsningar från Åsa Kadowaki, psykiater och beteendeterapeut

 48. Hugo Ljungkvist skriver:

  På en spelning i Fåglums klubblokal den 29/3-19 träffade jag Anita som gjorde en väldigt trevlig intervju med mig och min syster Elsa! Jättekul!
  Hälsningar från oss!
  /Hugo & Elsa Ljungkvist

 49. Birgitta Svensson skriver:

  Hej Anita!
  Det var trevligt att du besökte Knuten i Nossebro idag! Kul att du ville intervjua mig om Knuten och min uppgift som personligt ombud.
  Lycka till!
  Varma hälsningar,
  Birgitta Svensson

 50. Tina Gunnarsson skriver:

  Hej!
  Tack för att jag fick komma till er NBV-grupp och föreläsa. Det blev en fin stund tillsammans. Tack också för en trevlig intervju efteråt till radiosyn.
  Ser fram emot att träffas igen den 9 maj.
  Vänliga hälsningar Tina
  PositiveMind

 51. Mikael Hansen skriver:

  Hej Anita!
  Det var så roligt och trevligt att få möta dig och berätta om hur livet är som präst. Det var ett gott samtal vi hade och jag blir alltid inspirerad av att möta nya människor. Din positiva livssyn och dina tankar har gett mig en lite ödmjukare hållning till mina medmänniskor. Jag tänker att världen kan förändras och bli bättre genom små, små handlingar och du bidrar gott med att intervjua och sända radio till alla som lyssnar på dig. Gud verkar genom oss alla. Lovisa hälsar så gott! Guds välsignelse till dig!!

 52. Camilla Oldberg skriver:

  Hej Anita och tack för en trevlig intervju.
  Vad roligt att du var med och lyssnade på vår kostföreläsning idag på tema Mersmak på livet som riktade sig till personer 55 +
  Det blev intressanta diskussioner och frågeställningar från en engagerad åhöraskara. Vi är jätteglada att vi fick komma ut till er i Nossebro idag.
  Hoppas att ni som var med känner er inspirerade!
  Camilla och Lisa på Creo Hälsa

 53. Göran Wallén skriver:

  Hej! Tack för en trevlig intervju. Det är alltid bra att få komma ut berätta om mina föreläsningar och utbildningar. Personlig utveckling och organisationsutveckling är verkligen aktuella ämnen och intresset kommer säkerligen att öka ytterligare framöver.

 54. Vård och omsorg2 nisse (Nils-Erikssonsgymnasiet, Trollhättan) skriver:

  Hej Anita! vi ville bara tacka för en mycket rolig, intressant och framför allt givande föreläsning. Du satte ett leende på mångas läppar och gav oss en riktig tankeställare. Dina historier och ditt driv motiverar oss att vara tacksamma för det vi har!
  Du får även ett stort tack för att du tog dig tid att besöka oss på vård och omsorg. vi hoppas att du fortsätter att föreläsa och visa andra hur det kan kännas att ha en synskada.
  Ha det jätte bra!

  Med vänliga hälsningar Vård och omsorg 2, nisse

 55. K.A. Ilo Nilsson, i Ramnes. Vestfold fylke, i Norge skriver:

  Jag vill önska alla lyssnare i Radio Syn en riktigt God Jul, och ett Gott slut på året 2018!
  Ha det så trevligt och fint!

 56. I Juletid 2018 skriver:

  Hej Alla som läser detta.
  Här kommer en julhälsning ifrån I Juletid gänget.
  Vi har farit fram och tillbaka i vårat avlånga land och i skrivande stund gjort 39 konserter. För det mesta spelar vi i fina landsorts kyrkor.
  Vi träffar också väldigt många trevliga människor.
  Det ären ynnest att få göra det.
  Nu önskar vi er Alla en riktigt god jul o ett gott nytt 2019.

  Allt gott ifrån Marcos Ubeda, Christer Sjögren och Magnus Johansson

 57. Karin Laurell skriver:

  Hej Anita!
  Kom ihåg att det finns mycket positiv kraft i dig. Använd den väl. Var stolt över det du lyckats med – inte minst radiosyn! Fortsätt med det du är bra på – att sprida glädje!

 58. Linda skriver:

  Kul att höra Din röst också på radion!
  Lycka till med det Du gör och brinner för!

 59. Carina Lindmark skriver:

  Tack Anita för att Du kom hit till Carinas Hälsokälla och intervjuade mig i Radio syn den 5 november.
  Det var ett härligt fint möte med dig, Anita!
  Du är mycket bra på att ställa frågor och fånga upp djupa stämningar!

  Kram!
  Carina lindmark, Carinas Hälsokälla och
  Johanna Hansson fotograf, Bozzanova reklambyrå, vänersborg

 60. Stefan Edman skriver:

  Tack Anita för intervjun ikväll, det var trevligt!
  Nu börjar min föreläsning.

 61. Stefan Edman skriver:

  Tack Anita för intervjun ikväll, det var trevligt!

 62. Cecilia Sassa Corin, matkonsult, Hushållningssällskapet skriver:

  I förra veckan intervjuade Anita mig på Vara Folkhögskola efter att jag hade haft en föreläsning om att Rädda Maten – Minska Matsvinn. Det var en väldigt bra intervju med konkreta och praktiska frågor. Det kändes som ett bra samtal. Jag fick också med mig några tankar om hur det kan vara att vara synskadad och hur vi kan utveckla en del av våra tjänster för att passa bättre för personer som är synskadade.

 63. Jalle Ahlström (pastor och psykoterapeut) skriver:

  Jag har just blivit intervjuad av Anita på Café Existens i Allingsås. En härlig bekantskap och spännande möte. Kram från Jalle Ahlström

 64. Gudrun Schyman skriver:

  Tack Anita för en fin intervju under bokmässan 2018.

  Kram
  GUDRUN SCHYMAN

 65. Angelica Håkansson, föreläsare & skribent skriver:

  Hej Anita!
  Det var roligt att bli intervjuad av dig. Du var så glad och hade ett så varmt & respektfullt bemötande innan, under och efter intervjun och det uppskattade jag. Ska bli spännande att höra resultatet (var dock så hiiiimla trött i hjärnan vid intervjutillfället så jag minns knappt vad jag sa, haha! Hoppas det inte blev rörigt!) Kram

 66. Jan Höjgren skriver:

  Jösses Anita du är ju riktig proffsig mvh Janne Kronan Transport

 67. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Härligt Anita. Du är så duktig. Mycket bra intervjuer du gör. Och bra frågor som du ställer.
  Och fina människor du träffar på.

  Ta hand om dig vännen. Kram Ann-Catrine

 68. Eric Iversen. Wizex skriver:

  Hej Anita och Sigvard för en supertrevlig intervju på jordgubbens dag i Vara. Så bra vi sjöng!!!! Glad sommar!

 69. Pia sundhage skriver:

  Tack för en go intervju med härliga frågor. Må väl önskar Pia Sundhage

 70. Rose Adeström skriver:

  Hej Anita!

  Du har en suverän hemsida som förgyller mångas liv med fina intervjuer och något som passar alla!

  Älskade Anita, Du är en äkta vän som jag alltid funkar med, hur jag än mår
  . Tack för att Du finns.

  Kramar i en stor bukett från mig!
  /Din vän Rose.

 71. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Kollat runt lite på din sida och lyssnat lite. Du är väldigt duktig Anita som sköter detta så fint.
  Kram på dig vännen

 72. Tina Dahlöf skriver:

  Tack Anita för din intervju med mig efter det att jag föreläst på Nossebro bibliotek 12 april. Du hade verkligen snappat upp de stora dragen i föreläsningen och det var trevligt att få en pratstund med dig och möjlighet att besvara dina frågor. Varma hälsningar, Tina Dahlöf

 73. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Tack för allt Anita. Så kul vi hade i Stenungsund. Kram Anki

 74. Sandra Högberg skriver:

  Tack för trevlig intervju idag Anita! och stort tack för den härliga och postiva energi som du har och delar med dig av.
  Njut nu ordentligt av er vistelse här hos oss på stenungsbaden.

  Glada hälsningar
  Sandra

 75. Stig Ribbing skriver:

  Hej!
  Tack för en trevlig stund på Tre Älgar i Grästorp där vi fick underhålla Er med musik, sång och lite tokiga historier.Lycka till i Ert framtida arbete önskas SRF i Vara Essunga och Grästorp.
  Jörgen Nilsson
  Stig Ribbing

 76. Daglediggruppen i ’falköping skriver:

  En intressant föreläsning och visning av hjälpmedel som vi också fick testa idag på NBV västs daglediggrupp onsdagen den 7 mars. Tack Anita för att Du kom hit till oss!
  Hälsning från Maj, Inger, Christina, Maria och Annelie.

 77. ”Tjejträffen” (Studiecirkelledare) NBV Väst Vara skriver:

  Tack Anita för att Du kom och föreläste för oss och visade hjälpmedel. Det var mycket intressant och lärorikt för oss alla att få lyssna till dig och få kunskap hur synskadade har det.
  Tack för att Du kom!

 78. Martin skriver:

  Tack för en härlig fika i det svarta rummet! Strax dax för föreställningen Syskonkärlek räkna med bråk!
  Kram o tack för fin intervju!
  Martin Stenmarck

 79. Christine på Tankens Kraft skriver:

  I fredags fick jag äran att träffa vinnaren i min utlottning av en KBT session, Anita Johansson. Ett mycket trevligt och inspirerande möte.
  / Christine på Tankens Kraft

 80. Marina Magnusson skriver:

  Tack Anita för en helt fantastisk föreläsning! Eleverna på SFI och vi lärare var helt tagna av allt intressant och viktigt vi fick lära oss av dig. Eleverna önskar att alla SFI elever fick ha detta mötet med dig och lära sig så mycket viktiga saker. Kunskapen i många länder finns inte inom detta området. Tack för att några av våra elever fick den möjligheten! /Kram, Marina och klass 2c3

 81. 2D skriver:

  Hej!
  Vi var glada att få träffa dig på våran skola. Informationen var intressant.

  Bästa hälsningar
  Klass 2D Sfi i Skara

 82. Malin skriver:

  Tack för att du kom på besök till oss i grupperna 2C på SFI i Skara.
  Det var intressant att få prova glasögonen och läsa blindskrift i böcker. Vi har lärt oss mycket nytt om att leva som synskadad.
  Hälsningar från lärarna Yamen, Malin och Marina och alla elever i gruppen.

 83. Sfi Skara/ Grupp 1C+ Yamen skriver:

  Hej Anita!

  Stort tack Anita för att du kom till oss och berättade för oss om hur det känns när man inte ser. Din själ är glad. Vi blev imponerad av dig att du har jobb i flera år, du har familj och du klarar dig bra. Du är en duktig person. Tack för din inspiration!

  Hälsningar från Yamen och klassen 1C på SFI i Skara

 84. Nicole skriver:

  Hej!

  Hemsida ser bra ut, jag önskar att jag kunde förstå mer svenska…
  det blir bättre i framtiden.

  Med vänliga hälsningar från Nederländerna!

 85. Lasse Larsson skriver:

  Hej!
  Tack för senast, så trevligt att ni var här på NolbygårdsEkokafe! Ni verkade glada och nöja med ert besök, det gläder mig! Välkomna tillbaka! Lasse

 86. Lisbeth Gustavsson skriver:

  Tack Anita för att du kom hit till oss på Bjärkegården i Sollebrunn och spelade, sjöng och berättade på ett fint och gripande sätt om din vardag. Det var verkligen fint att få träffa dig.

 87. Dennis skriver:

  Hej hopp idag var Anita och föreläste på vara folkhögskola. vi fick prova lite hjälpmedel för synskadade. jätte spännande och intressant för oss framtida fritidsledare!!! mycket kärlek från oss i Fl1

 88. Lasse S skriver:

  Bra program och du har jättetrevlig och radiovänlig röst. Ska fortsätta försöka lyssna när jag kan. Kramar Lasse från Stenungsund

 89. Loma ali skriver:

  Stort tack för det fina besöket på Nils Ericsson gymnasiet, det var verkligen jätte kul att ha dig här med ditt glada humör. Lycka till i framtiden med dina sändningar ❤️

 90. Annette Dunhäll skriver:

  Tack snälla Anita för besöket på Salong Vackra i Nossebro med ditt glada humör och fantastiska intervju med mig och kollega Daniella Larsson.

 91. Eva Ahlberg skriver:

  Vilken drivkraft och kompetens som finns i Anita!
  Jag önskar att den tas till vara!
  Om samhället missar att anställa dig kanske du skulle starta ett eget företag med det som Du gillar bäst!
  Jag tror på Dig!

 92. Fatima Bremmer skriver:

  Hej igen!

  Stort tack för trevlig intervju på bokmässan och lycka till i framtiden med dina sändningar!

  Kram till dig,
  Fatima Bremmer,
  författare till boken “Ett jävla solsken – en biografi om Ester Blenda Nordström”.

 93. Naza Kovacevic skriver:

  Fantastisk fin bild, så rofyllt och lite vemodig på samma gång. Solen som lyser upp och lite skugga längre bort. Så som livet är, en blandning av allt, men det goda och vackra och glädje borde dominera. Vi människor är här på jorden så kort stund, det borde vara en fin tid innan vi vandrar vidare. Skickar massa hälsningar till min vän Anita och alla andra som brukar vara på den här sida.

 94. Anna Bråkenhielm skriver:

  Kära Anita,
  Vad roligt det var att få träffa dig. Jag tycker att du är en stor förebild i det du gör.
  Hoppas du får möjlighet att läsa min bok på något vis framöver. Jag hoppas på ljudbok.
  Kram Anna

 95. Henrik Fexeus skriver:

  Hej! Jätteroligt att jag fick vara med i Radio Syn! Ha en fantastisk bokmässa!

 96. Elise Lindqvist skriver:

  Hej Anita!

  Tack för en mycket fin intervju och ett härligt möte med dig i Barne-Åsaka bygdegård på måndagskvällen den 18 september. Roligt få medverka i Radio Syn.
  Kram från Elise. <3

 97. Johan Silfverhjelm skriver:

  Hej Anita!

  Stort tack för intervjun och att du gästade oss i underhållningen.

  Även stort tack för att vi fick komma och underhålla på Ert rekordstora höstmöte på restaurang Liljedal, Nossebro.

  Mvh,
  Johan Silfverhjelm & Hanna Carlsson

 98. Johan Bergendorff skriver:

  Tack Anita för att vi fick vara med i Radio Syn idag 5/9 2017 när vi var här i Vara på turné på folkhögskolan för att berätta hur det är att vara utrikeskorrespondent på Sveriges Radio. Jag fick spännande frågor om hur det är att bevaka global hälsa och min kollega Katja Magnusson om hur det varit att bevaka Mellanöstern. All lycka med dina fortsatta sändningar. Johan Bergendorff

 99. Gunnar Brandt skriver:

  Tack Anita för att Du kom hit till Särestads Landsbygdsmuséum på söndagen den 27 augusti och gjorde reportage och intervjuer i ditt radioprogram. Det var verkligen roligt att få träffa dig!
  Med vänlig hälsning
  Gunnar Brandt/Kassör.

 100. Lars göran Nilsson skriver:

  Hej, Anita
  Tack för att jag fick gästa ditt program!
  Roligt att att det finns intresse för Västergöt-
  Lands historia.
  Allt gott
  Lars Göran Nilsson

 101. Karl-Erik Berglund skriver:

  Tack Anita för att jag fick vara med i Radio Syn och berätta om vårt minitåg i Lidköping som jag kört i åtta somrar med glada turister och med en guide som berättar om staden. Trevligt att jag fick berätta i Ditt radioprogram, Anita den 12 augusti då Ni åkte med detta tåg.
  Med vänlig hälsning
  Karl-Erik Berglund

 102. Kate Nilsson skriver:

  Nu tittar jag in i gästboken för första gången. när man har tråkigt och vädret är tråkigt kan man alltid lyssna på radio syn. Kan varmt rekommendera det. Mycket givande intervjuer.

 103. Maria Pettersson sandberg skriver:

  Jättebra intervjuer på fallens dagar, Trollhättan.
  Hälsningar från Maria.

 104. Dante Riquelme skriver:

  Tack Anita för att Du kom och intervjuade oss om vårt café Slussboden i Trollhättan på Fallens dagar den 23 juli.
  Hälsningar från Dante Riquelme och Otilia Bohlin.

 105. Rolf och Linda Linnarsson skriver:

  Hej tack för interljuven i dag från Rolf och Linda där vi fick berätta om våra smycken som vi gör.

 106. Lena Posselwhite skriver:

  En hälsning till min nyfunna vän. Du gör ett fint arbete med hemsidan, och jag bara älskar att lyssna på din röst när du sjunger. Ska bli kul att höra hela CD:n!

 107. Per-Erik "Peja" Jacobsson skriver:

  Hej!
  Jag lyssnar på “I herrens Händer” av dig, Anita Johansson på Youtube. Helt underbar låt och jag kan lyssna på den hur många gånger som helst med din vackra röst.
  Kram från Peja på Gotland.
  http://www.pejas.se

 108. Lisa Ajax skriver:

  Lisa Ajax här! Tack snälla för att jag fick vara med. Superkul.

 109. Larsa w skriver:

  hej o kul träffas!! stor kram och hoppas det blir en trevlig lördsg i Vara och jordgubnarna
  Larsa Babsan

 110. Mia Isaksson skriver:

  Underbar intervju!! Tack Anita!!

 111. Alma & Jonas skriver:

  Stort tack för att vi fick vara med i intervju här på Radio Syn! Anita var en fantastiskt bra och rolig intervjuare. Vi hade en trevlig pratstund utanför Bäreberg kyrka efter vår spelning där.
  Dessutom är vi båda otroligt imponerade av Anitas engagemang och smittande energi.

  Åter igen, tack!

  Med vänlig hälsning Alma Aronsson och Jonas Frisk

 112. Lina Molin skriver:

  Tack för att jag fick vara med i radiosyn. Och berätta om mitt brinnande intresse för odling och miljö.

  Hoppas att fröna gror och att portlackssalladen och Blomsterbönan smakar bra.

  Mycket trevligt och inspirerande att träffa dig!

 113. Malin skriver:

  Kära Anita.
  Vi har än så länge bara mötts genom datorn och texter vi skrivit. Men dina upplevelser inspirerade mig till en text. Tack för att du delat med dig av din verklighet, på gott och ont.

  Vi möts snart även i verkligheten hoppas jag. Så här tror jag att jag skulle känna om jag inte kunde se. // Malin

  Om jag inte kunde se
  Om jag inte kunde se skulle jag ändå ha kvar alla mina andra sinnen. Jag skulle vara samma person och önska samma respekt från dem jag möter. De som kan se mig, och de jag kan förnimma, även om jag inte kan se dem på samma sätt som de ser mig.
  Om jag inte kunde se, skulle jag kunna se ändå. Med mina andra sinnen som skulle vägleda mig genom min dag. Jag skulle se solens strålar genom värmen mot min hud, och jag skulle känna nattens mörker som ger även mina ögon vila.
  Jag skulle känna grönskan genom att röra vid bladens knoppar, känna lukterna av nyklippt gräs, tulpaner som nyss slagit ut och lukten av daggens fukt mot asfalten. Jag skulle känna frosten som biter i min kind och får näsan att frysa. Jag skulle känna regnets droppar mot mitt hår och var jag inne skulle jag höra smattret av regnet mot fönsterbläcket. Jag skulle vara lika rädd för åskans blix och dundret som kommer därefter.
  Med mina fötter skulle jag känna vilket underlag jag går på och jag skulle nog registrera det tydligare än alla andra för jag måste gå långsamt för att inte snubbla. Jag skulle känna varje ojämnhet och varje upp- och nerförslutning i hur mina fötter måste vinklas för att parera mot underlaget.
  Jag skulle precis som nu vilja att folk ser på mig och hejar när vi möts. Jag skulle vilja att de presenterar sig ifall jag inte direkt känner igen deras röst. Jag skulle vilja att de ser mig som vem som helst, men ändå lånar mig deras ögon och hjälper mig lite extra om det behövs. Jag skulle inte vilja kämpa för att få det stöd jag har rätt till, och jag skulle inte vilja känna att jag var till besvär. Jag skulle vilja att folk såg min styrka i det som är jag, istället för att bara se det jag inte kan. Jag skulle vilja att frågade; Vad vill du göra? Vad har du för mål? istället för att utgå från att jag ingenting kan.
  Jag skulle gärna berätta om min synskada, men jag skulle bli sårad och uttråkad om ingen var nyfiken på något annat av allt som är jag. Jag skulle vara hela jag, även om mina ögon inte ville förmedla intrycken till min hjärna. Jag skulle känna, skratta, gråta, oroa mig och känna harmoni, precis på samma sätt som nu. Jag skulle känna mig lika hel och lika trasig som jag är idag, även om jag inte kunde se.

 114. Deltagare i "Gullregnet" Nossebro. skriver:

  Tack Anita för att vi fått lyssna till dig när du spelat synth och sjungit solo och lett oss i allsång i lokalen Gullregnet på Röda korsets träff för daglediga i Nossebro på tisdagen den 9 maj.

  Vi fick också svar på flera av våra frågor och höra kring din svåra arbetssituation, ledsagning och bemötande. m.m.

  Så fin dikt Du läste om vänskap och intressant få se punktskriften m.m.

  Detta gav oss mycket och du är bara så fantastisk.
  Hoppas allt ska ordna sig och tack så mycket för att vi fick lyssna på dig.
  Allt gott, Anita!

 115. Alexander Lindberg skriver:

  Hej Anita! Hoppas allt är bra med dig! Tackar hjärtligt för en väldigt trevlig intervju på Crossroad, roligt att få medverka i ditt fantastiska radioprogram! Att dessutom få sjunga tillsammans är ju heller aldrig fel!

  Glada hälsningar, Alexander Lindberg

 116. Tord Wetter skriver:

  Hej Anita!
  Tack för en fin intervju i ditt program den 27 april! Det var så roligt att få träffa dig! Du gör verkligen ett fantastiskt jobb. Det var trevligt få berätta om nyrostat kaffe och mitt jobb som kaffehandlare m.m för dig och gruppen i Nossebro.
  Allt gott och lycka till med allt, Anita!
  /Tord Wetter.

 117. Lotta Ramel skriver:

  Världens bästa mesta pålästa reporter har just intervjuat oss! Med skönsång!!
  Härligt fantastiskt möte med henne!!
  Du är bäst !!
  Tack för det.
  Mikael och Lotta Ramel

 118. Vera Veljovic skriver:

  Hej Anita!
  Vi tackar för ett oerhört stimulerande möte och
  sång!
  Tack för att vi får vara med och välkomna på
  La Paloma!
  Hälsar
  Hans Mosesson och Vera Veljovic

 119. Love Antell skriver:

  Ho Anita, va grymt kul å få träffa dej! Och tack för punkt-skriften, den ska jag försöka lära mej att läsa. Kör hårt med programmet, Tommy tycker om mej borde du köra som signaturmelodi helt klart! Kram /Love

 120. Kristin Ekman skriver:

  Hej Anita!
  Så roligt träffa Dig, Du “gamla” klasskompis efter 47 år igen. Riktigt kul då du var här igår och intervjuade oss och vi hade fin samvaro.
  Kram från Kristin och Zeke m.fl.

 121. Alma Mehmedovic skriver:

  Hej
  Väldigt bra flrläsning du hade idag. Hoppas att du fortsätter med detta så att alla kan ta en del av det du har att lära ut. Otroligt bra information och viktig information för oss som utbildar sig inom vården.

  Tack för allt och lycka till !!
  Med vänliga hälsningar Alma

 122. Tobbe skriver:

  Hej!
  Det var en väldigt intressant föreläsning som du gjorde för oss på KOMVUX i Vänersborg.
  Det var viktigt för oss som utbildar oss till undersköterskor / skötare att få ta del av dina erfarenheter både om hur du blivit behandlad på arbetsmarknaden och vilka hjälpmedel som finns för synskadade person.

  Tack för dessa otroligt viktiga lärdomar och insikter.
  Lycka till med allt!
  Med vänlig hälsning Talsyntesen Tobbe

 123. Vård och omsorgsprogramet 1 vänersborg skriver:

  Tack för din fina föreläsning hos oss på Vård och omsorgsprogramet 1 Komvux Vänersborg . Din föreläsning var mycket intressant och givande. Lycka till i livet och hoppas vi får fin besök av dig igen ☺
  Kramar från hela klassen

 124. Ulf Dahlgren skriver:

  Tack for fina program!
  Forfattaren Ulf Dahlgren

 125. André / Sounders skriver:

  Hejsan Anita! Kul att vara med i ditt program. Tack för intervjun på Birka i Tisdags. Mycket proffsigt! Duetten vi sjöng kunde du bättre än jag. Hoppas det lät Ok ändå. Tackar dig och din kompis också för en trevlig pratstund. Håller på att försöka läsa punktskriften jag fick av dig. Ingen lätt uppgift men jag skall lösa det. Återigen stort tack och grattis till ett bra och viktigt program. Mvh // André

 126. Simon Ådahl skriver:

  Hej. Simon Ådahl här. Det var jätteroligt att medverka i programmet
  Speciellt vår duett var minnesvärd! Lycka till!

 127. Thomas Göthberg skriver:

  Hej Anita! Imponerande sida du har. Lycka till med allt.

 128. Roland Tylhammar och "tre flickor" skriver:

  Hej Anita!
  Fin intervju Du gjorde med oss i Radio Syn.
  Trevligt komma till Ert årsmöte på Tre älgar och sjunga och spela dragspel och nyckelharpa. Tack till dig och din förening!

 129. Felicia NLT skriver:

  Hej Anita och tack för ditt besök här på reaktionen. Sluta aldrig vara så energisk och positiv som du är, det kommer du långt på! Lycka till så hörs vi nog snart igen.

  Allt gott!

  /Felicia på NLT

 130. Ewa Ohlsson skriver:

  Hej Anita! Tack för igår när vi möttes i Essunga bygdegård inför mitt föredrag och du intervjuade mig. Lite otäckt att vara på andra sidan mikrofonen men det var roliga frågor och ett intressant möte. Må så gott! /hälsningar Ewa Ohlsson, programledare P4 Skaraborg Sveriges Radio

 131. Maria Pettersson Sandberg skriver:

  Hej Anita!
  Verkligen jättekul att Du kunde komma hit. Så trevligt vi hade när vi åt Räksemla och fick prata och diskutera. Allt gott och Ditt jobb som Informatör är så viktigt. Din hemsida är snygg och Dina Radioprogram är toppenbra.
  Allt gott önskar vi och katterna Lakrits och Fröken.
  (Lennart Sandberg önskar Dig också allt gott.
  Med vänlig hälsning Maria, Trollhättan.

 132. Vård- och Omsorgsprogrammet 2 i Trollhättan skriver:

  Tack så jättemycket från Vård- och Omsorgsprogrammet 2, Nils Ericssongymnasiet i Trollhättan! Ditt besök har varit mycket lärorikt och vi uppskattar så hemskt mycket att du kunde komma. Det du gör är mycket viktigt och flera som dig behövs!

 133. Eva Jonsson skriver:

  Jag har köpt två ex av Anitas musik-CD. Den är så mysig att höra på. Tror att min gamla mamma kommer älska den.
  “Den gamla moraklockan” hade jag bara hört på engelska innan. Den är så fin. Jag rekommenderar den varmt. Tack Anita. Du är så duktig!

 134. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  En god fortsättning på julhelgen, tillönskar jag! En helg att blicka tillbaka på den tid då Jesus föddes – julen är ju att fira hans tillkomst! Men julen är också en tid för att ha det fint hemma, och med god mat! Också få tillfälle till att få umgås med sina nära och kära! God Jul fortsatt, Gott slut på året – och Gott Nytt År, 2017!

 135. Janne Schaffer skriver:

  Det var en väldigt trevlig intervju jag gjorde med Anita o nu känner jag mig väödigt inspirerad för att genomföra konserten med dom otroligt skickliga unga musikerna. Ska bli jättekul. Varma hälsningar Janne Schaffer

 136. Anders Nilsson, Scenvara skriver:

  Tack Anita för att Ni från Radio Syn kom och intervjuade på vårt 20-årsjubiléum och för att jag som en av grundarna fick berätta om starten av Scenvara och om verksamheten. Alltid trevligt få komma och spela för Er i föreningen också.
  Hälsningar från Anders Nilsson, Scenvara.

 137. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  En kanske lite väl trist tid som är nu, då det blir mörkare för varje dag! Oftast vått, disigt och lite dystert, vädermässigt! Kallare blir det också, och snart kommer den första snön!
  Trist och dystert är det också för Anita som måste lämna jobbet på Västra Götalandsregionen, efter 36 år i tjänst! Märkligt eftersom dom på läkar-kontoret bytte journal-program på datan två gånger som gjorde att Anita som då jobbade där som läkar-sekreterare, inte kunde fortsätta att jobba! Och det var ju inte Anitas fel!
  Vi får tro och hoppas på att regionen finner en annan godtagbar ersättning i jobb för Anita, fortsättningsvis!

 138. Michael Johansson skriver:

  Hej Anita!
  Det blev två premiärer för mig idag: första gången jag föreläste om biodling och första gången jag intervjuades för ett radioprogram! Inte illa för en torsdag förmiddag. Det märktes att du hade intervjuat förr. Proffsigt, var ordet.
  Mvh, Michael Johansson, Rännagårdshonung, Vedum.

 139. Carina Flachsbinder skriver:

  Hej Anita! Jag vill bara skriva till dig om att jag finns för dig. Så mycket jag bara kan.
  Har själv genom min fantastiska Ann som driver sin butik nere i vår stad Kalmar. Det handlar om zoonterapi. Jag har fått det sedan 2004. Helt fantastisk respons. Nu senast så hade jag misslyckats som assistent. Då kände jag att nu får det vara nog,gick till Ann och fick homeopat medel för min psykiska ohälsa. Känner frid och harmoni i stora drag.
  Därför så skrev jag som jag gjorde på FB. Stort lycka till Anita. Vi hörs min vän. Kramar Carina.

 140. Ulla Karlsson skriver:

  Hej Anita!
  Du sjunger så fint! Jag är så glad att jag nu har din CD som är mycket fin med undervbara sånger som Du framför så fint!
  Kram till dig Anita från Ulla Karlsson.

 141. Maria Mattsson skriver:

  TACK Anita! För ett fint möte och samtal på Bokmässan i Göteborg!
  Intervjun som du gjorde med mig ligger nu också på min Facebook sida (Maria Mattsson/författare) samt i min blogg (www.mminspiration.se).

  Det är fint att följa ditt arbete och dina möten, att lyssna på alla intervjuer.
  Oavsett i vilken form; fortsätt Din väg! Och gör det du älskar mest. Så skapas det nya möjligheter. Fokusera och tänk på det du vill ska hända. Håll inte fast i det “gamla”, släpp taget och gå in i känslan av det nya. Och vi behöver ju inte ha svar på alla “Hur”. Hur saker ska kunna hända. När man minst anar kommer det upp nya möjligheter. När man är redo att ta emot dem. Livet är magiskt. Det har du redan bevisat med din livsresa. Fortsätt! Håll inte fast i det gamla! Då tar det längre tid.
  Varmt lycka till! Stor kram/Maria

 142. Aita Päts skriver:

  Hej Anita, Tack för ett trevligt möte och en fin intervju på Bokmässan i Göteborg. Var hittar jag intervjun? Allt gott till dig och ditt viktiga arbete. Aita Päts

 143. Jonathan Gurebo skriver:

  Hej, det var jag som åkte i din taxi i fredags.

 144. Rickard Sjöberg skriver:

  Hej Anita!
  Tack för en trevlig intervju på bokmässan idag!
  Kram på dig!
  Rickard Sjöberg

 145. Ingegerd Forssén skriver:

  Det var roligt att höra intervjuerna med Gabriel Forss och Magnus Carlsson och att ni sjöng tillsammans. För övrigt är hemsidan bra strukturerad och mycket innehållsrik. Allt gott önskar Ingegerd Forssén

 146. Gabriel Forss Magnus Carlsson skriver:

  Tack Anita för en härlig intervju i Vara konserthus.
  Underbart att få sjunga tillsammans med dig!!
  Kram Magnus Carlsson och Gabriel Forss

 147. Lisbeth Karlström skriver:

  Hej Anita!
  Jätteroligt få komma till SRF på Mäjens glass & maräng och sjunga för Er och tillsammans med Er och spela dragspel.
  Så roligt få bli intervjuad i Ditt radioprogram också!
  Ha det så fint!
  Mvh
  Lisbeth Karlström

 148. Lars-Ove Larsson skriver:

  Hej på er goda fina vänner !
  Är så glad över att få besök av er i vår Teaterlada och våra teaterproduktioner som vi gör i Scen Vara. Ser fram emot nya glada trivsamma möten.
  Må väl !

 149. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  Jag vill önska var och en, en trevlig sommar fortsatt!

 150. Ulf Unosson skriver:

  Hej Anita!
  Det var verkligen roligt att bli intervjuad i Radio Syn och berätta om AME-Center i Nossebro.
  /Ulf Unosson, Arbetsledare

 151. Åke Bonnier skriver:

  Hej Anita!
  Tack för en intressant och fin intervju i Radio Syn idag söndag,då jag besökte Nossebro och var med och återinvigde kyrkan! Tack!
  Med vänlig hälsning
  Åke Bonnier/Biskop i Skara Stift, svenska kyrkan.

 152. Helén och Åke Johansson skriver:

  Tack Anita för att Du kom hit och gjorde en så trevlig och fin intervju i Radio Syn om vår verksamhet (strutsfarm, fågelstation och badplatsenGenneviken). Kul också få Din fina CD! Kram från oss.

 153. Peter Harryson skriver:

  Anita
  Tevligt att träffa dig, tycker Bengt o Peter, ja så kan det bara vara i Vara!!

 154. Laila Adéle och Viktoria Tocca (Musical-tjejer) skriver:

  Tack snälla Anita för att vi fick snacka lite med dig inför kvällens festligheter här på Vara konserthus.
  Hoppas att du & dina vänner vill komma hit för konserten Från Broadway till Duvemåla den 12 okt,

  Kramar!

  Laila Adèle & Viktoria Tocca ?

 155. Ingela Allansson skriver:

  Tack Anita för en trevlig stund runt fika och intervju <3
  Kram Ingela Allansson
  http://www.andetag.n.nu

 156. Kate Nilsson skriver:

  Det var kul att träffas på hotell best western jula i Skara. Ser fram mot att få höra min intervju.

 157. Pia Andersson skriver:

  Jag är glad att jag har fått bli din vän.

  Kram Pia

 158. Lullan Backman skriver:

  Hej Anita!
  Så roligt att få träffa dig igen!
  Mycket bra om resultatet av intervjun kan bli att fler synskadade lånar “Första hjälpen och hjärt-lungräddning till vuxna” och “Barn-HLR” på Legimus. Skrivit lite i min blogg: http://heartex.se/blogg/ Kram Lullan

 159. Maria Hagberg skriver:

  Så roligt att träffa dig igår Anita på Qoola Qvinnor mässan och intervjuas av dig om min musik och mitt företag Singing Being. Jag skickar dig min skiva “Jag vill bara vara” så fort den är tryckt så får du spela den flitigt i radio Vara :)

  Varma kramar, Maria Hagberg i Göteborg
  Singing Being

 160. Samir Badran och Viktor Frisk skriver:

  Du var nog den skönaste personen jag träffat länge. Nu ska vi va me i radio syn. KÖTTA DÅ BROR!! (kul ses i Nossebro).

 161. Jenny Salén skriver:

  Stort TACK för en mysig intervju i Nossebro Idrottshall.:) ser fram emot nästa gång.!!!! Glad påsk & kram Jenny Salén.

 162. Ulf Elfving skriver:

  Hej Anita! Fantastiskt fint jobb du gör! Och hemsidan är ett föredöme!
  Glad påsk med mycket ägg!
  Uffe Elfving

 163. Magnus Johansson skriver:

  Hej kära Anita. Tack för senast.Har precis stigit upp och tar en go kopp kaffe. Fick lite ångest för att jag inte skrivit i din (er ) Gästbok som jag lovade efter vår julkonsert i Vara konserthus.Men bättre sent än aldrig. Tittar ut och ser ett spegelblankt hav. Lite grått men man känner att våren är på väg. Helt underbart.
  Idag skall jag spela i Kungälv på invigningen av den nya vårdcentralen. Skall bli roligt.
  Det är nu också klart att vi kommer till Vara konserthus till julen i år också.
  Då är ni ju så klart hjärtligt välkomna.
  Nä nu är det dags att börja jobbet. Skall öva i en timma, sedan är det dags att packa ihop lite saker som jag behöver för dagens spelning.
  Allt gott till Alla som läser detta.
  Mvh. Magnustrumpet Johansson???

 164. Kerstin Magnusson skriver:

  Tack för en lärorik onsdagsfm. i Lidköping. Tänkvärt o väldigt upplysande om hur det är att vara blind, (synskadad) o vi fick oxå testa hur det känns o se olika hjälpmedel. Spännande med blindalfabetet o hur en liten “grej” fungerade som talade om färgen på kläden m.m. Tack så mycket Anita, roligt att träffa dej. (i NBV-lokalen, Lidköping i Daglediggruppen)

 165. Erik Bondesson skriver:

  Tack för senast! Det var kul att träffas på Röda Korset för underhållning och fin samvaro! Tack också för ditt senaste program!

 166. Britt-Marie Johansson m.fl skriver:

  Tack Underbara Anita för att vi fick träffa dig i eftermiddags på dagledigträffen i Lidköping. Det blev två intressanta timmar i ditt sällskap. Tack för din härliga humor. Detta hoppas vi att alla NBV:s kursdeltagare får uppleva och ta till sig hur det är att vara synskadad.
  Kram till dig från
  Lena, Bodil, Ulla-Britt och Britt-Marie.

 167. Susanna o Mariana skriver:

  Tack för en trevlig onsdagförmidag. Det var en bra föreläsning. (i NBV-lokalen, Lidköping)

 168. Birgitta Forsgård skriver:

  Så roligt Anita att få komma till SRF på Ert årsmöte och sjunga, spela gitarr, berätta historier och prata på dialekt för Er. Ni sjöng också så fint! Kul få lyssna till din CD som jag ju nu har skaffat!också. Tack för en fin em och för att jag intervjuades i Radio Syn, kul sjunga tillsammans!
  /Birgitta Forsgård

 169. Anders Assmundsgård skriver:

  Så kul att bli intervjuad i Radio Syn, Anita och få berätta lite om släktforskning, skytte m.m som jag sysslar med. Ha det så fint!

 170. Ann-Catrine Lundin skriver:

  Hej
  Otroligt fin hemsida du har. Du är så duktig Anita.
  Många fina intervjuer och fina bilder. Sång och glädje…
  Kram Ann-Catrine

 171. Peter Larsson skriver:

  Tack för ett trevligt samtal.
  Mvh Peter / Larz-Kristerz

 172. Sven-Erik Johansson skriver:

  Tack Anita för att Du kom och intervjuade mig i Radio Syn och att jag fick berätta om Nordkorea. Kul att du också lyssnade då jag berättade i Equmeniakyrkan Nossebro på torsdagskvällen.
  /Sven-Erik Johansson

 173. Anita besökt Röda Korset Vänersborg skriver:

  Onsdagen den 27 januari 2016 gästar Anita Röda Korset i Vänersborg och spelar, sjunger, berättar med glädje och humor om hur det är att leva som synskadad, om sin hemsida som hon sköter själv, sina radiopårogram som hon har m.m. Hon leder alla i allsång och får rungande applåder.
  Detta är så viktigt jobb som Anita utför då kunskapen nog inte är så stor om vad synskadade kan klara och hur man skall bemöta dessa personer.
  Tack Anita för din fina information samt härlig sång och musik.
  Bra att du också har lyckats sjunga in en egen CD.
  Tack för att Du kom hit!

 174. Therése och Ida skriver:

  Idag fick vi i vård och omsorg 2, Trollhättan besök av Anita. Mycket lärorikt och intressant! Alla borde få ta del av en sådan här föreläsning då man får perspektiv på livet och uppskattar det man har. Vi fick alla testa på att vara “synskadad” genom att ta på oss speciella glasögon! Tack för detta Anita!

 175. Josef Boberg skriver:

  Hej,

  Jag hoppas innerligt på att det ordnar sig för Dig !

  Apropå radioprogram – ÖVERFLÖD AV ALLT FÖR ALLA PÅ JORDEN TERRAS YTTERYTA ! ? !

  ”Det Gäller Livet !” – på temat att det finns i ÖverFlöd av allt för alla på jorden Terras ytteryta. Maria Wendehög på SR Göteborg intervjuar mig i två 36-minuters program 1994 – om min syn på mig själv och världen. Jag var då namnad som Josef Paul Svensson – men ändrade det 2004 till Josef Boberg. Boberg är mamma Kristinas flicknamn.

  Sedan dess har jag lagt ned åtskilliga tusentals timmar på att ta reda på om det finns i ÖverFlöd av allt för alla – och entydigt kommit fram till att så är det. Thats it.


  T ex att: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen.


  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.

  Varför ?

  Tja… – följer man pengarnas väg så upptäcker man att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarkerna ej höll igång dem.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?

 176. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  Ett år har gått till ända! Vad vi har gjort med det, och om vad som har hänt under det sistlidnes år, är kanske inte så mycket att göra åt nu…. Även om vi har lust att backa tillbaka, och tänka på de olika detaljerna som vi har fått uppleva! Men nu får vi se framåt! Se på möjligheterna för det nya året, 2016! Vad kommer det att bära med sig? Det vet vi inte så mycket om, i nuläget! Men jag önskar Dig Anita – och alla andra här på sidan, ett riktigt Gott Nytt År!

 177. Gunnel Johansson skriver:

  Hej Anita!
  Så kul att Ni kom hit till Kulturhuset i Herrljunga torsdagen den 10 december. Roligt också få berätta i Radio Syn om vår verksamhet här. Tack Anita för att Du kom!
  God jul!

  mvh Gunnel Johansson/Ordförande
  Herrljunga Slöjd & Hantverksförening

 178. Besök på Fritidsledarlinjen årskurs 1, tisdag 15 december 2015 skriver:

  Hej du var och föreläste hos oss på fritidsledarutbildningen på vara folkhögskola tidigare i veckan.
  Vill tacka för en rolig och väldigt lärorik dag. Man lär sig så mycket mer när någon som har funktionsnedsättningen kommer och pratar och visar än om man läser från en bok.

 179. Nidaa Taher skriver:

  Hej Anita!
  Det var så roligt att träffa dig i tisdags och det var interssant och lärorik förmiddag som var med dig!
  Hoppas att vi kan träffas igen
  Stor kram på dig
  Nidaa Taher

 180. Emil skriver:

  Tack för en mycket lärorik och underhållande föreläsning hos oss i Vara folkhögskola idag! på fritidsledarlinjen fl:II

 181. Viktoria tolstoy skriver:

  Hej Anita!
  Det var så roligt att få prata med dig!
  Riktigt rolig Intevju.
  Hoppas att vi ses snart igen.
  Stor kram!
  Viktoria

 182. Drängarna (på Casa i Nossebro) skriver:

  Anita vi diggar dig , vilken trevlig intervju I Nossebro

 183. Östen med Resten skriver:

  Hej Anita
  Det var kul att träffas och vara med i ditt radioprogram. Konserten i Vara kändes också roligt och det var kul att du kom.
  God Jul och ha det så gott.
  Grabbarna i bandet hälsar
  //Östen

 184. Else Marie Vigeland skriver:

  Jag har i dag sett många bilder på Dig, Anita! Jag har också tagit del av några intervjuer! Jag tycker att Du verkar att vara skicklig och trevlig! Jag har fått löfte av Ilo, om att få se mera av det som Du har på Din Facebook, Din hemsida här, och också få lyssna på Din CD-skiva…. Så det är något som kommer! Det är Ilo som har skrivit texten här, men jag har suttit bredvid honom och samarbetat med innehållet!

 185. Mia Törnblom skriver:

  Underbara Anita!
  Tack snälla för att jag fick den stora äran att träffa dig igen. Du är en viktig förebild för så många. Kärlek & kraft
  Kram Mia

 186. Runo Sundberg (Lanthandlarn och SkrotNisse) skriver:

  Hej Anita!
  Det var verkligen trevligt träffa dig och bli intervjuad i Radio Syn på Vara Konserthus.

  /Runo Sundberg

 187. Thomas G:son skriver:

  Hej på er!

  Tack för en trevlig intervju!

  Ha det bra och God Jul!

  Hälsningar Thomas G:son

 188. LENNART sandberg skriver:

  Tyvärr kan jag inte höra direkt på fina program dom du sänder. Men jag gillar ditt urval av gäster. Ditt besök hos oss i RPG I TROLLHÄTTAN gav MEJ ett nytt sätt att prata om blindhet. Tack Anita för den information Du sprider.
  JAG BER TILL GUD ATT HAN SKALL GE DEJ EN LJUS FRAMTID. LENNART I TROLLHÄTTAN.

 189. Rune Johansson skriver:

  Hej Anita!
  Tack för en spontanintervju på Slöjdmässan i Sollebrunn idag! Så roligt att du kom!
  /Rune Johansson, Ordförande i P-länets Slöjdare

 190. Helena Sultan skriver:

  Hej Anita!
  Jättekul att Du kom på besök och fikade här på Kaffekoppen i Sollebrunn. Det var så roligt få bli intervjuad av dig också i Radio Syn och berätta om fiket här.
  /Helena.

 191. Frida Nilsson (Stjärnegärdets Gourmet) skriver:

  Hej Anita!
  Det var jätteroligt få intervjuas av Dig i Radio Syn idag!
  Kul också att Du kom och fikade här på “Stjärnegärdet Kök & Fik” i Vedum. Välkommen tillbaka!

 192. Inger Olsbänning skriver:

  Tack Anita för att du kom till oss på Violjus i Vedum. Roligt få vara med i Radio Syn och berätta om vår verksamhet här och beskriva hur här ser ut.
  /Inger Olsbänning

 193. Eva-Britt Strandberg skriver:

  Hallå där fina du,ni så roligt att ses i Vara.Det är klart att du ska finnas kvar dom får skärpa sig i Västergötland Hoppas vi ses framöver.Stor Kram till er båda.

 194. Lennart Sandberg skriver:

  Hej Anita!
  Det var så trevligt lyssna till din sång och musik och då du föreläste för cirka 70 daglediga i Missionskyrkan i Trollhättan tisdagen den 20 oktober. Kul få skaffa din CD och lyssna till den fina sången!
  Lycka till med allting, bl a dina radioprogram och din hemsida.
  Det är så tragiskt att Västragötalandsregionen (Närhälsan) vill ta bort den tjänst de skapade pga otillgängligt journalprogram.
  Det måste ordna sig, vi får i alla fall kämpa så gott vi kan för detta.
  mvh
  /Lennart

 195. Emanuel Georgson skriver:

  Tack Anita Johansson för ditt besök hos oss i Trollhättans Missionskyrka på RPG:s Dagledigsamling den 20 oktober. Det var spännande att få lyssna på din berättelse. Den väckte många tankar och hur vi är mot varandra.

  Tack också att jag fick vara med i ditt radioprogram.

  Varma hälsningar Emanuel Georgson, Pastor i Trollhättans Missionsförsamling

 196. Tore Larsson skriver:

  Hej Anita!
  Känner för att skriva något,jag måste ju hänga med.
  Tittar och lyssnar runt lite grann,alltid hittar jag något.
  Hej då min vän.

 197. Sofia Andersson skriver:

  Hej Anita!

  Vill bara tacka igen för ett jätte trevlig samtal! Sköt om dig.

  /Piteflickan

 198. Sidsel Cook skriver:

  Kära Anita!
  Det var en sådan glädje att få träffa Dig mitt i livet en vanlig dag då vi fick dela taxi.
  Jag köpte din CD som väckte fina barndomsminnen till liv!
  Med Din envishet kommer Du att nå långt!
  Vänliga hälsningar Sidsel.

 199. Camilla Rosenqvist skriver:

  Hej Anita. Tack för ett intressant och mycket lärorikt samtal. Det var riktigt trevligt att lära känna varann lite. Ha en fortsatt fantastisk vecka =)

 200. Siw Malmkvist skriver:

  Tack för en trevlig pratstund i Nossebro! Varför Nossebro? Jo, vi,Sven Wollter, Camilla Larsson och Siw Malmkvist är här och spelar teater. Nämligen “Aftonens ämne kärlek”.
  Hej då!

 201. Jonas Partheen skriver:

  Roligt att få träffa dig igår på Nossebro marknad. Och kul att få stå på “andra sidan” mikrofonen. Annorlunda och lärorik upplevelse.
  Allt gott!

 202. Carl-Einar Häckner skriver:

  Hej Anita!
  Kul få träffa dig på Bokmässan och få bli intervjuad i Radio Syn! Tack, Anita!
  /Carl-Einar Häckner

 203. Lisa Larsson skriver:

  Hej Anita!
  Vad kul att ses på Bokmässan idag och tack för att du intervjuade mig! Du är inspirerande och har mycket driv och nyfikenhet. Jag glömde nämna att jag håller frigörande dans för Reumatikerföreningen i intervjun och skulle väldigt gärna leda fri dans för synskadade. Lycka till med allt! Kram Lisa Beyond Movement ?

 204. Gerd Wallin skriver:

  Tack Anita för ett fint möte på #Bokmässan2015 idag!
  Tack för att du intervjuade både mig och min nya vän Qoola Qvinnan Lisa!

  Hoppas att vi ses snart igen!

  Här finns min bok att gratis ladda ner om att nätverka till jobb!
  http://bookboon.com/se/motet-nyckeln-till-ditt-nya-arbete-natverkande-ebook

  Stor kram
  Gerd

 205. Ingrid Tollgerdt - Andersson skriver:

  Har precis intervjuats av Anita på Radio Syn – fantastisk intervjuare som förmedlar både värme och inspiration! Vilken förebild för alla – jag lär mig mycket! Hoppas att bi ses nästa Bokmässa!

 206. Elisabeth skriver:

  Hej Anita!
  Det var så roligt att träffa dig igår. Ska bli kul att ta del av dina intervjuer. Många hälsningar Elisabeth

 207. Maria Eriksson skriver:

  Jätteroligt få träffa dig idag i Vårgårda Anita och ge dig massage.
  Kul också få bli intervjuad i ditt Radio Syn.
  Lycka till i allt och ha det gott.
  Kram /Maria.

 208. Reza Rafei skriver:

  Det var roligt att du Anita kom till oss på Akildia Hälsobutiken i Vårgårda och intervijoade oss i radiosyn, du var jätte duktig och trevlig i ditt arbete.

  Lycka till.

 209. Inger Dafgård skriver:

  Hej Anita! Tack för din medverkan vid Torsdagssamlingen i Lextorpskyrkan Trollhättan, den 10 sep. Genom ditt sätt att vara visar du på att inget är omöjligt. Din positiva livsstil, fina sång och tänkvärda ord gav oss alla mycket.
  Hoppas att det ordnar sig med din tjänst så du kan komma tillbaka och demonstrera hjälpmedel och leda oss i mera sång! Inger Dafgård

 210. Tore Larsson skriver:

  Hej Anita!
  Tack för igår,det var en trevlig sammankomst,god mat trevlig underhållning,kan väl knappast bli bättre.
  Besöket i den gamla kvarnen var intressant i och med att jag gillar tiden som den var förr.
  Jag har nu bytt webbläsare till Windows 10 men då försvann adressen till din hemsida,det var inte bra.
  Ha det bra och lev väl!
  Hälsningar
  Tore

 211. Tore Larsson skriver:

  Hej Anita!
  Idag på lördag den 5/9 är jag inne på radio syn och kollar bland allt det fina som finns där och få lyssna på när Du sjunger.Då blir man glad,
  Snart hörs vi på casa i nossebro,till dess ha det bra.
  Hälsningar och kram
  Tore

 212. Peder Lamm skriver:

  Jättekul få träffa dig igen Anita och få göra en fin intervju för Radio Syn här i Nossebro.
  Tack Anita
  Kram från Peder Lamm

 213. Maria skriver:

  Anita – Du är beundransvärd!
  Kollar på Din fina hemsida med så fina foton, intressanta intervjuer och bra ställda frågor.

  Tror dina föreläsningar är jätteviktiga, att man får testa hjälpmedel, ställa frågor och få veta hur det är att inte se.

  Ser ju också du varit på flera SRF-träffar i både Mariestad, Skara och Skövde. Sång och musik gör ju under och att du dessutom gjort en egen CD är bara fantastiskt.

  När jag läser att du gjort en arbetsförmågebedömning, att namnlista finns då man vill lägga ner din uppskattade tjänst i regionen så blir jag bestört. Det var ju inte ditt fel att du inte kunde jobba och du har ju nu ett oerhört viktigt arbete i samhället.

  Vart är vi på väg egentligen?
  Önskar vi alla kunnat göra något.

  På den här kreativa kursen jag ser du varit på som är för både synskadade och personer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ju bara Din medverkan outstanding, Anita!

  En stor kram får du av mig och säkert av många flera som följer din fina sida och dina härliga radioprogram!
  Tack för att du finns och kämpar på!

  Kram! /Maria.

 214. SFI Vuxenutbildningen i Skara skriver:

  Tack för ditt besök hos SFI i Skara, Anita! I många av världens länder ser man annorlunda på personer med funktionsnedsättningar. Att få besök av dig, en kompetent, kunnig och trevlig person som ger saklig information ger många ett nytt perspektiv. Ditt arbete som informatör är viktigt och betydande. Att tro att behovet skulle minska är lite att skjuta sig i foten. Den dag man slutar prata och informera är risken stor att msn tar ett antal steg tillbaka.
  Det du verkar för i ditt yrke är så viktigt. Du behövs!

 215. SFI Vuxenutbildningen i Skara skriver:

  Torsdagen den 30 juli var Anita hos SFI på Katedralskolan i Skara och informerade om hur det är att vara synskadad, och vilka hjälpmedel man har rätt till. Hennes information var mycket bra och viktig. Det här är några av de tankar som eleverna har fått med sig:

  Anita visade oss att man måste kämpa för att nå sitt mål. Hon visade oss att det finns många chanser i livet. Till exempel att man kan studera, och nå sitt mål.
  Anita sa att hon inte gillar när man pratar över henne, ”kan hon göra så eller så”. Det var nytt för mig, jag visste inte att man inte ska prata om istället för med personen. I aulan frågade några elever läraren om vad Anita kunde eller inte kunde. Det tyckte inte Anita var bra.
  Att tvätta kan vara svårt när man inte ser. Anita visade oss ett hjälpmedel, en ”färgmaskin” som berättade vilken färg ett plagg hade.
  Andra hjälpmedel var hennes speciella iPhone, keyboarden som hon kopplade till mobilen, och hon hade en käpp.
  Några elever prövade Anitas speciella glasögon, som visade hur en synskadad person kan se. Då man tog på sig glasögonen blev man rädd. De första sekunderna var det hemskt. Man var rädd att ramla, och kände stress. Det är tur att man i Sverige får hjälp för att klara sig i samhället.
  I Syrien finns skolor för döva och de stumma. De som har en fysisk funktionsnedsättning får inte mycket hjälp. Det är de funktionsnedsattas familjer som måste ta hand om dem. En rullstol kan man hyra från speciella sjukhus, eller köpa själv. Det kostar pengar. Man kan få pengar från staten om man har ett barn med funktionsnedsättning. Om barnet dör, kan man bli återbetalningsskyldig. Många har inte någon rätt till stödperson. Samma sak gäller i många andra av världens länder.
  En ambitiös person kan göra allting. Ett funktionshinder innebär inte slutet på livet. Det är inte viktigt att vara förblindad, men det är viktigt att inte få en förblindad insikt.
  Kram Anita!

 216. Lena Maria Klingvall skriver:

  Hej Anita!

  Vad roligt att träffa dig i Essunga kyrka i söndags. Så kul att du kom.
  Önskar dig en fortsatt fin sommar!

  Varma sommarhälsningar Lena Maria

 217. Medina skriver:

  Tack snälla Anita för pratstunden. Du är fantastisk. Hoppas vi ses snart igen. Massa kärlek från Medina <3

 218. Annika Herlitz skriver:

  Hej Anita! Tack för trevlig intervju idag, roligt att träffa dig! Kram /Annika

 219. Tore Larsson skriver:

  Hej Anita!
  Har just varit inne på din hemsida och tittat och lyssnat,har också varit inne på länken för att stötta dig ang. ditt jobb.
  Jag gillar din hemsida snygg och prydlig,ordning och reda,mycket tänkvärt att läsa samt snygga foton.
  “Du är en ängel”
  Hälsningar
  Tore L

 220. Maria Borgström skriver:

  Hej Anita!
  Det var så roligt att träffa dig idag i Skövde.
  Jag tycker du är beundransvärd med ditt glada positiva sätt.
  Du har en fin hemsida och gör så bra intervjuer och har fina foton på din sida och i facebook.
  Lycka till med allting som du sysslar med, hoppas allt skall ordna sig för dig min vän.
  Kram från Maria.

 221. Liselott Gillisson skriver:

  Tack så mycket för att du besökte Dotorpsskolan i Falköping. . Det betyder mycket för oss och det är bra att eleverna får prova dina hjälpmedel, för då får de förståelse för vad en synnedsättning innebär.

 222. Alfred skriver:

  Anita besökte idag Birgersjöbergsgymnasiet och VO2b.(I Vänersborg).
  Det var kul att få ta del av Anitas berättelser och erfarenheter. Det var både lärorikt och roligt! Vi rekommenderar att andra klasser ber om att få ta del av det som vi fick. Se till att hon besöker er!

 223. Linda Borge, Ramnes i Norge. skriver:

  Hei! Så koselig at din hjemmeside har kommet igang på nytt igjen! Jeg ønsker deg lykke til med forelesninger og at du kan få fortsette med det! Lykke til også med Radio Syn og hjemmesiden din! Håper, at du kan fortsatt vare ute med at spille, synge og spre den glede jeg vet du gir til mange!
  Beste hilsen!

 224. Lars Larsson skriver:

  Har nu lyssnat lite, min dotter hjälpte mig.
  Med vänlig hälsning Lars

 225. Annika Sager skriver:

  En torsdag eftermiddag besökte Anita en liten grupp elever som går nationellt program Hälsa, Vård och Omsorg inom särskolan på Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan. Eleverna tyckte det var intressant att lyssna till Anita och kolla samt prova olika hjälpmedel. Innan eleverna kom blev undertecknad intervjuad, lite kul, ska bli spännande och nervöst att lyssna på detta inslag. /Tack för denna gång, hälsningar Annika Sager

 226. Rose o Mikael Adeström skriver:

  Hejsan Anita har kollat runt på din hemsida, som som alltid är så fin, och ger så mycket. Jag lyssnade på den fina sången, o mina tårar rann för den var vacker.
  Jag har precis förlorat min älskade mamma, den 5 april, och hon somnade in och är nu fri från sina smärtor, men sorgen är så stor, o kommer alltid sakna henne, och hennes tro på mig.
  Din hemsida skänker glädje, och jag hoppas du alltid ska kunna fortsätta med den.
  Varm kram Rose

 227. K.A. Ilo Nilsson, Ramnes i Vestfold fylke, i Norge. skriver:

  Så fint att Din hemsida har kommit igång igen! Jag önskar Dig lycka till med alla föreläsningar, och att Du kan få fortsätta med detta!
  Jag önskar Dig också lycka till med dem alltid så intressanta programmen i Radio Syn, och med Din hemsida i tillägg!
  En mycket fin och uppskattad sak som Du är med om Anita, är att ha varit ute och underhållit med att sprida den glädje som Du alltid gör! Det får Du allt fortsätta med!
  Du har ju också spelat in en fin CD, där Du sprider ljus och glädje!
  Det är all anledning att uppskatta Dig, för den fina person som Du är!

 228. Påven skriver:

  Tjabba , kol sida :)

 229. Hasse Övstegaard "Nossebro Glasscafé" skriver:

  Hej Anita!
  Vad roligt att du kom och hälsade på.
  Nu fick vi möjlighet att vara med i en intervju och
  Göra lite reklam samtidigt. Tack för att vi fick vara med
  Välkommen tillbaka

 230. Mikael skriver:

  Nu finns den gamla gästboken under länken Äldre inlägg.

 231. Mikael skriver:

  Nu fungerar gästboken igen.